用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖方濟各學校 明天小一生開學:天文台預告會有狂風暴雨, 記得準備雨具! ...
go

明天小一生開學:天文台預告會有狂風暴雨, 記得準備雨具! [複製鏈接]

明天小一生開學啦 - 天文台預告會有狂風暴雨, 大家記得準備雨具, 早d番學!
仲有明天番9.30am, 唔好搞錯呀...

希望小朋友可以開開心心迎接新學年, 快d識到新同學仔...

明天見!
   0    0    0    0

thank you. 明天見.

原帖由 princesshk2 於 10-9-2 12:27 PM 發表
明天小一生開學啦 - 天文台預告會有狂風暴雨, 大家記得準備雨具, 早d番學!
仲有明天番9.30am, 唔好搞錯呀...

希望小朋友可以開開心心迎接新學年, 快d識到新同學仔...

明天見! ...

唉! .. 開學黎落雨, 激死 !!

明天大家見面啦 !!

醒目開學勳章

你地咁好返930落雨盡量唔好要佢地拎咁多野,我通常水樽會放埋書包,個食物袋摺好放埋書包,叫佢小息至拎出黎,費事佢落雨又要拎食物袋又要拎雨傘.

原帖由 polarbb 於 10-9-2 13:19 發表
你地咁好返930落雨盡量唔好要佢地拎咁多野,我通常水樽會放埋書包,個食物袋摺好放埋書包,叫佢小息至拎出黎,費事佢落雨又要拎食物袋又要拎雨傘. ...

終於落出雨囉,已經好好啦,最混亂的那天,天公做美,忍到現在才下雨.我隱約還聽到打雷聲呢!希望今晚下晒,明天返/放學時間沒有雨就好了.

醒目開學勳章

希望聽日唔好落啦,P1第1日返學比佢地開開心心輕輕鬆鬆返學就最好.
原帖由 vanyau 於 10-9-2 20:36 發表

終於落出雨囉,已經好好啦,最混亂的那天,天公做美,忍到現在才下雨.我隱約還聽到打雷聲呢!希望今晚下晒,明天返/放學時間沒有雨就好了.

大家聽日開開心心咁番學啦
‹ 上一主題|下一主題