用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 讀播道既小朋友之前幼稚園係讀那一間
go

讀播道既小朋友之前幼稚園係讀那一間 [複製鏈接]

今朝見到都幾多播道既小朋友係屋宛樓下上校車, 令我留意起這間學校, 請問讀播道既小朋友之前幼稚園係讀那一間
   0    0    0    0

原帖由 snow228 於 10-9-1 12:05 發表
今朝見到都幾多播道既小朋友係屋宛樓下上校車, 令我留意起這間學校, 請問讀播道既小朋友之前幼稚園係讀那一間

讀那一間幼稚園不是問題, 最重要家長面試時懂得說話, 請參考我其他留言

原帖由 kakadaddy 於 10-9-30 15:10 發表

讀那一間幼稚園不是問題, 最重要家長面試時懂得說話, 請參考我其他留言

請問怎樣才是"懂得說話"呢 ?
^_^

原帖由 kakadaddy 於 10-9-30 15:10 發表

請這位家長不要再對播道作出任何無理的批評!

其實大家都來自不同的幼稚園,香港/九龍/新界都有, 相信讀哪家幼稚園對能否入讀播道影響不大!

懂得說話就ok ???  o甘所有去interview 嘅家長都識說話嘅, 因為佢哋唔係啞啩! o甘係咪應該要收晒千幾個學生呢?
仲叫人參考你所有嘅留言, 你講來講去都係自己吹水多d lor, 因為全部都係你自己嘅睇法, 並唔代表係學校嘅睇法lor !

其實都冇話邊間幼稚園一定收, 因為小朋友都要經過interview後再選出o黎! o甘當然小朋友唔怕羞會著數d !

原帖由 snow228 於 10-9-1 12:05 發表
‹ 上一主題|下一主題