用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

有事請教.... 急! [複製鏈接]

Dear 各位家長, 因為好遲先睇倒聽日31/08 會有簡介會, 我想請問, 如果我冇預約, 聽日可否出席呢? 另, 如果可以的話, 可否告知時間及地點呢? thankyou~
   0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

你聽朝打去吓吖
TEL:82082092
個簡介會喺生命幼稚園個hall上

原帖由 家熹媽咪 於 10-8-30 20:07 發表
Dear 各位家長, 因為好遲先睇倒聽日31/08 會有簡介會, 我想請問, 如果我冇預約, 聽日可否出席呢? 另, 如果可以的話, 可否告知時間及地點呢? thankyou~

個簡介會唔係31/08呀,係30/08,今日已經完左喇!!
可能大家對簡介會都太緊張,記錯日期,Sorry!!
不過好似9月都仲有一個簡介會,但日期未定,如果要預約or想有更詳細資料,可致電820 820 92 向學校職員聯絡!!

原帖由 英英仔 於 10-8-30 22:30 發表

個簡介會唔係31/08呀,係30/08,今日已經完左喇!!
可能大家對簡介會都太緊張,記錯日期,Sorry!!
不過好似9月都仲有一個簡介會,但日期未定,如果要預約or想有更詳細資料,可致電820 820 92 向學校職員聯絡!! ...

唔該晒英英仔,mani . 我聽日會再打過去問一問架喇! thx!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

英英仔:

係呢? 你今日聽完個簡介會, 有咩發現呀? 可唔可以分享一吓, 阿仔今年升P.5, 我都係時候要留意定中學架喇! 宏信係我而家最心儀既學校, 上網睇既資料都好似唔係太UPDATE, 我想知更多呀!

我也搞錯左~~去唔成....依家打去問下9月是否都有搞簡介會,但佢話重未定日期.....唔知幾時呢?

原帖由 家熹媽咪 於 10-8-30 22:36 發表

唔該晒英英仔,mani . 我聽日會再打過去問一問架喇! thx!

原帖由 家熹媽咪 於 10-8-30 22:40 發表
英英仔:

係呢? 你今日聽完個簡介會, 有咩發現呀? 可唔可以分享一吓, 阿仔今年升P.5, 我都係時候要留意定中學架喇! 宏信係我而家最心儀既學校, 上網睇既資料都好似唔係太UPDATE, 我想知更多呀! ...

妳都有興趣俾熹熹讀呢間呀, 我都會俾 WW 試下考呢間

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

原帖由 WW 於 10-8-31 11:13 發表

妳都有興趣俾熹熹讀呢間呀, 我都會俾 WW 試下考呢間

哈哈~ 我知道啦衰鬼.... 你有冇去簡介會呀? 過d料嚟丫... 我對呢間都心陏呀! 本來想早d送佢去外國讀書, 但佢daddy 又唔捨得, 加上, 呢間資源又多, 配套又多, 我希望可以入得到, 咁我就唔駛頭痕啦, 當然, 最好就WW 入倒先啦, 哈哈哈~咁我就有支盲公竹啦~

可能近日趕著開學,又要收新校舍,沒有時間去UPDATE個網頁。不過我都寧願佢攪掂學校先。。。

英英仔:

係呢? 你今日聽完個簡介會, 有咩發現呀? 可唔可以分享一吓, 阿仔今年升P.5, 我都係時候要留意定中學架喇! 宏信係我而家最心儀既學校, 上網睇既資料都好似唔係太UPDATE, 我想知更多呀! ...

原帖由 lapalala 於 10-8-31 16:10 發表
可能近日趕著開學,又要收新校舍,沒有時間去UPDATE個網頁。不過我都寧願佢攪掂學校先。。。

當然啦, 自己地方點都好過借人地方, 難得家長們唔計較, 就哽係遲d先開學啦.....

英英仔:

he..he..我都錯過左呢個簡介會呀~以為係31號呀>.<
不過好似話9月會仲有一個...但未知日期囉>.<不過記得打電話去報名喇!!因為好似話今次都勁多人呀>.<

依家都未有得報名住丫~唔知幾時先開始報名

原帖由 家熹媽咪 於 10-8-30 20:07 發表

30/8 係 yr 1 & 2, yr 7會在11月再有的.

原帖由 softhard 於 10-9-1 12:57 發表

30/8 係 yr 1 & 2, yr 7會在11月再有的.

唔該晒~ softhard   
‹ 上一主題|下一主題