用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 保暖泳衣
go

保暖泳衣 [複製鏈接]

請問邊隻牌子o既保暖泳衣for小朋友好, 夠保暖呢?
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 CCW 於 10-8-25 11:36 發表

囡囡游水教練講最緊要係貼身, 太鬆身入水後會好凍, 所以唔好諗住買大一個碼希望著多一年.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

TYR,KAMACHI都有唔少,不過一般200幾,街邊既都要160

其實最緊張是問佢幾多mm
4-5mm就ok

TYR的保暖衣好夠暖,連身的短袖短褲那一款,只要碼數合身,冬天游水無問題。有d牌子的保暖衣就算長袖長褲型,都未必得。

哎呀, 前日我見arena特價, 已經買左tim.....請問邊到有
TYR 買呢?

醒目開學勳章

其實保暖泳衣的原理係乜?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

舊年人地介紹我買左件aeroskin(california), 話係美國海軍用料, 我仔游完後好似狗仔咁fing 2 fing, 表面就乾晒, 而入面(係好柔軟但又唔係tyx既抓毛)都係乾既, 阿仔話好暖, 折左$4xx.

aeroskin我以前都有買過呀, 我o個時買長袖o既,不過都好幾年前, 好似o向TST買, 確實地址就唔記得左, 請問可否告知?

I bought the Aeroskin in a diving equipment shop at 志和街, Jordon, the street outside 女拔, near the minibus to QE hospital many years ago.

I think it should be this shop.

http://www.posc.com.hk/rush_guard_product.html

You may call & check.

我舊年都係去呢間, 朋友介紹既, 不過原來同一條街仲有另一間潛水用品店, 我之前係去錯左, 因門口有得泊車, 之後先搵到朋友講果間.

話時話, 我覺得去錯果間d招呼好好, 亦都有同樣既野, 價錢都係咁上下, 所以今年我諗住去果間, 或者可2間都睇下先買.

原帖由 yuetmama 於 10-9-17 23:02 發表
I bought the Aeroskin in a diving equipment shop at 志和街, Jordon, the street outside 女拔, near the minibus to QE hospital many years ago.

I think it should be this shop.

http://www.posc.com.hk/ru ...

原帖由 Giant 於 10-9-17 16:50 發表
其實保暖泳衣的原理係乜?

將d水保存左係身體表面(會暖d)而游泳的時候冷的水不會便那些水變冷

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 Radiomama 於 10-8-27 09:33 發表
TYR的保暖衣好夠暖,連身的短袖短褲那一款,只要碼數合身,冬天游水無問題。有d牌子的保暖衣就算長袖長褲型,都未必得。

囡囡個件由教練代買, 摸上手質地比起係百貨公司睇既厚 D, 慶幸之前無衝動地買左先, 教練話 TYR 係暖好多.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

想問tyx係咪都有好多款既呢?? 因見仔仔一齊游果個小朋友舊年都係著左, 一落水就索晒水好重, 見個小朋友游得好辛苦, 不過教練話到佢唔駛著時就會曉飛喎.

原帖由 miriam 於 10-9-23 22:21 發表

囡囡個件由教練代買, 摸上手質地比起係百貨公司睇既厚 D, 慶幸之前無衝動地買左先, 教練話 TYR 係暖好多.
‹ 上一主題|下一主題