用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 rosebud mami!!
go

rosebud mami!! [複製鏈接]

hi,
我係mokstick呀,我個仔隻杯係味同你掉換左呀?你囡囡隻杯係我到呀!我仔叩建滔!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 mokstick 於 10-8-18 23:33 發表
hi,
我係mokstick呀,我個仔隻杯係味同你掉換左呀?你囡囡隻杯係我到呀!我仔叩建滔!
係呀係呀 !!! 我洗杯時都估緊隻杯可能係你仔仔....因為見到個姓! (我已將杯洗乾淨<--佢地昨日應該係飲橙汁 , 放了一張紙入去, 寫住隻杯掉亂了,希望今日ee會掉返轉)

又會咁啱, 咁多人會換左你囝囝果隻

原帖由 rosebud 於 10-8-19 08:07 發表
係呀係呀 !!! 我洗杯時都估緊隻杯可能係你仔仔....因為見到個姓! (我已將杯洗乾淨

HAHA,我地真係有緣!!我都係琴日洗杯先發現,係你囡囡個名,我都洗左ga la,寫左叫老師換番!可能佢地2個係坐埋一齊!

醒目開學勳章

哈哈....真係好有緣呀!:  22人一班, 咁都知係邊一個換轉左...哈哈...

今日我囡書包隻杯,已經轉返啱嘞:

原帖由 rosebud 於 10-8-19 14:06 發表
哈哈....真係好有緣呀!::" />  22人一班, 咁都知係邊一個換轉左...哈哈...

今日我囡書包隻杯,已經轉返啱嘞::" />

haha,我問佢係味有個叫tung tung的女孩子同佢一齊坐,佢話'係',我問佢係味靚女,佢都話'係'!!!

醒目開學勳章

原帖由 mokstick 於 10-8-19 15:32 發表

haha,我問佢係味有個叫tung tung的女孩子同佢一齊坐,佢話'係',我問佢係味靚女,佢都話'係'!!!
HAHAHA...比你囝囝笑死嘞 !

我問我囡,係咪有個男仔坐你隔離,佢話係,問佢叫咩名,又答唔出! 淨係話:女仔著裙,男仔著褲 (完全9唔搭8
‹ 上一主題|下一主題