用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有無N1A2AM既同學仔
樓主: vp071229
go

請問有無N1A2AM既同學仔 [複製鏈接]

蚊蚊pig & vp071229,

我已經 e 左9月份餐單俾你地, 你地 check 吓 e-mail 啦!

原帖由 Carman1112 於 10-9-1 22:38 發表
原來每逢星期四就會有熱食, 聽日係食雜菜火腿粒通粉, yummy yummy!

hi 我都想要個餐單呀!可以pm我嗎!
many thanks

PM 唔可以有 attachment 喎!你pm你個 e-mail 俾我啦!

原帖由 manman6966 於 10-9-2 08:44 發表

hi 我都想要個餐單呀!可以pm我嗎!
many thanks

攪掂!大家唔洗留 e-mail 啦!我可以負責每個月問學校拎餐單, 拎左之後就 up-load 俾大家啦!

原帖由 Carman1112 於 10-9-2 10:19 發表
攪掂!大家唔洗留 e-mail 啦!我可以負責每個月問學校拎餐單, 拎左之後就 up-load 俾大家啦!

many thanks!!!

get it! thank you very much!!! :)

原帖由 Carman1112 於 10-9-1 23:05 發表

我已經 e 左9月份餐單俾你地, 你地 check 吓 e-mail 啦!

琴晚臨訓前同阿囡傾計,講開食通粉,我問佢自己食定係老師餵,佢話自己食,之後講講下話有一個同學Boris 食到污穢,跌左落枱面再擺番入口食!

唔知依度有無Boris 媽咪呢?!

今晚曈曈講了2次, 話學校有個男孩子打他, 我問佢知不知道個男孩子叫什麼名, 佢又話唔知, 我估係大家玩玩吓唔小心發生碰撞, 不過我都有叫佢, 如果下次真係有人打佢, 就講俾老師知, 唔可以打返人.

原帖由 Carman1112 於 10-9-1 11:05 PM 發表

已到收到啦, 多謝你呀carman ^_^
沛沛係學校日日都好開心, 仲話d茶點好好味添呀

我問佢平時邊個教英文, 佢話係miss lit, 另外仲有一個叫miss lam, 但佢講唔到佢教邊一科, 另外仲有一個老師就教普通話既, 佢話呢個老師叫mama... 哈哈, 同埋成日都會去唔同顏色門既班房上堂架, 如果唱歌就要上樓梯去另一個班房架啦
Please visit 沛沛 blog
http://hk.myblog.yahoo.com/vv72919782003/

中秋節要穿富中國特色的衣服,請問你們在哪裡買?我找了幾間,都話無。

可以去淘寶或者國貨公司買.

原帖由 lihilda 於 10-9-13 15:17 發表
中秋節要穿富中國特色的衣服,請問你們在哪裡買?我找了幾間,都話無。

sorry ! 我路過o架.
花園街有, 不過放出o黎o既就唔係太多. 因而家唔係新年, 不過你可以問下街頭 (近花墟)o個幾間兒童服裝店, 睇下老細肯唔肯同你響倉到找找.

原帖由 lihilda 於 10-9-13 15:17 發表

回覆 24# Carman1112 的文章

Thank you..Carman1112

我囡囡今日放學話同"何沛鈞" and Boris 同一架校車。
佢仲話何沛鈞叫醒佢落車,唔知係唔係真呢?

原帖由 vp071229 於 10-9-7 15:02 發表

已到收到啦, 多謝你呀carman ^_^
沛沛係學校日日都好開心, 仲話d茶點好好味添呀

我問佢平時邊個教英文, 佢話係miss lit, 另外仲有一個叫miss lam, 但佢講唔到佢教邊一科, 另外仲有一個老師就教普通話既, 佢話呢個 ...

hi Carman,

你可以去女人街買啦, 個度種類多的是, 女人街街尾有一檔都有好多款賣, 價錢相宜, 約$69-90蚊一套, 街尾係近住登打士街個邊既街尾, 唔好去錯啦, 希望幫到你啦^_^

原帖由 Carman1112 於 10-9-13 04:04 PM 發表
可以去淘寶或者國貨公司買.
Please visit 沛沛 blog
http://hk.myblog.yahoo.com/vv72919782003/

Carman, 我在淘寶睇中一件,會送香港嗎?郵費會不會好貴。

Carman, 我無中國手機做登記,另外要幾天可以送到。

淘寶送hk一般是2-3天, 你可以去自由報料版面既淘寶交流睇吓, 果到日日都有人講淘寶.

我在淘寶買了, 因為只穿一次, 唔想買咁貴, 我買果件係10零蚊, 送深圳公司都係7蚊運費.

原帖由 vp071229 於 10-9-14 15:27 發表
hi Carman,

你可以去女人街買啦, 個度種類多的是, 女人街街尾有一檔都有好多款賣, 價錢相宜, 約$69-90蚊一套, 街尾係近住登打士街個邊既街尾, 唔好去錯啦, 希望幫到你啦^_^

...
‹ 上一主題|下一主題