用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語畢業試
go

迪士尼美語畢業試 [複製鏈接]

好開心呀, 今日收到迪士尼美語職員電話, 囡囡pass左今年既畢業試, 用左3年, 終於睇到佢有成績, 真係好開心呀!!

買左既家長, 一定要俾心機同小朋友用呀!!

唔知有無其他pass左既家長係度呢?
   0    0    0    0

你小朋友幾多歲開始用呀?? 3年就可以畢業, 好叻呀!!! 我囡囡由1/2歲開始用, 用咗一年lu.. 唔知幾時等到佢可以畢業呢!!!

原帖由 KellyChim 於 10-8-18 01:13 發表
你小朋友幾多歲開始用呀?? 3年就可以畢業, 好叻呀!!! 我囡囡由1/2歲開始用, 用咗一年lu.. 唔知幾時等到佢可以畢業呢!!!

我囡囡一歲多d開始用, 依家剛4歲半^^

你囡咁細開始用, 比心機啦, 相信過多兩年就可以考到架啦, 因為都要佢地講野清楚至得, 迪士尼美語既職員都好嚴謹架, 讀得唔清楚佢唔接受架

原帖由 Jeco 於 10-8-18 12:18 發表
恭喜晒你呀! 我一直都等緊你既好消息! ^^ 我囝囝同你一樣, 同樣1yr用, 我都期待緊好似囡囡咁, 咁快畢業! :p 你囡囡幾時可以安排著住套畢業衫影相呀?

thank you^^
佢幫我安排緊呀, 因為我要隔星期六、日, 佢話岩時間就通知我呀...我都好期待佢著住奪畢業衫影相, 成日睇會刊都見到d小朋友著, 今次終於見到係自己小朋友呀
‹ 上一主題|下一主題