用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 10/11 K1A (Dorset) 入黎交流下!
go

10/11 K1A (Dorset) 入黎交流下!

大家好, 我細女編左 (Dorset) K1A, 多多指教!
Name : Vincy Ma

你好!我個女都是入左K1A,多多指教!

你囡囡叫咩名?

原帖由 HM3898 於 10-8-16 21:45 發表
你好!我個女都是入左K1A,多多指教!

原帖由 shirleyshek 於 10-8-17 11:58 發表
你囡囡叫咩名?

TUNG TUNG! NICE TO MEET YOU!

大家好! 我個女都是K1A, 多多指教!

好快又開學了~~ 小朋友們加油!

原帖由 tehebb 於 10-8-19 10:39 發表
大家好! 我個女都是K1A, 多多指教!

Hi, my daughter is also in K1A.  Wow.. seems like most of our kids are girls~~!  Let's meet on Wednesday.  My session is 11 am.

My Session is 9:00am

原帖由 chung_mama 於 10-8-30 16:52 發表
Hi, my daughter is also in K1A.  Wow.. seems like most of our kids are girls~~!  Let's meet on Wednesday.  My session is 11 am.

Hi everyone,

How's going for these few days for your kids, let's share our news.

My daughter is enjoy her school life in KV, how's for your kids?

K1A生活已經過左1WKS,有冇同學仔可以報料來聽下呀!!

大家好! 今日開始做assessment la...

原帖由 shirleyshek 於 10-11-9 09:07 發表
大家好! 今日開始做assessment la...

今天問TUNG是否有大PAPER做,她說是,問她點做AH,她說不停地畫圈圈LAW!!

TUNG問可否約同學仔出來玩,唔知你們有冇興趣呢!!

HM3898 ,

好呀! 搵日約埋一齊出黎玩!

原帖由 HM3898 於 10-11-9 21:54 發表

今天問TUNG是否有大PAPER做,她說是,問她點做AH,她說不停地畫圈圈LAW!!

TUNG問可否約同學仔出來玩,唔知你們有冇興趣呢!!

回復 1# shirleyshek 的帖子

你係唔係仲有個大在KV讀K3架.因好似見你有兩個女.而TUNG個家姐而家都是讀緊K3.

Hi, HM3898

我大女上左小一, 之前都係根德女..hehehe

原帖由 HM3898 於 10-11-13 00:26 發表
你係唔係仲有個大在KV讀K3架.因好似見你有兩個女.而TUNG個家姐而家都是讀緊K3.

我個女都係K1A (Dorset), 多多指教!

Hello, 我個女都係K1A (Dorset), 名字叫玥晞!
晞晞都話佢有同學仔叫Vincy 和桐桐 (唔知有無寫錯, 如果寫錯了, Sorry!!)

我見暫時都唔係好多功課, 放X'mas 長假期都係得4張線條功作紙, 都不太辛苦吖!

原帖由 vv43d 於 10-12-31 15:05 發表
Hello, 我個女都係K1A (Dorset), 名字叫玥晞!
晞晞都話佢有同學仔叫Vincy 和桐桐 (唔知有無寫錯, 如果寫錯了, Sorry!!)

我見暫時都唔係好多功課, 放X'mas 長假期都係得4張線條功作紙, 都不太辛苦吖! ...

你好AH!!桐桐個NAME冇寫錯(不過我唔知仲有冇其他同學都是叫桐桐)

HW在K1都唔會太多,冇記錯,好似是每天一板而已.

Hello,
我個女叫"蔚晴"都是K1A(am)Dorset,多多指教!!

原帖由 Barbe 於 11-1-1 23:16 發表
Hello,
我個女叫"蔚晴"都是K1A(am)Dorset,多多指教!!

你好!

明天終於都要上學了.