用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 主流班適應期
go

主流班適應期 [複製鏈接]

請問主流班適應期上課得2個鐘有嘜嘢學呢??因為我仔仔返咗3日學,問佢嘜嘢都唔答...........問佢有無食餅餅,有無唱歌仔呀?唱嘜嘢歌呀??玩嘜嘢玩具呀??完全唔出聲...唉!!!!!!!!!!!!!!!點解會咁呀?????????????????????
   0    0    0    0

我淨知道食餅餅﹑吹波仔(番皂)咋喎﹗
人心籌算自己的道路;惟耶和華指引他的腳步(箴言16:9)

原來有吹波仔..唔刻晒,Grace1010你小朋友讀上午or下午呀?
原帖由 Grace1010 於 10-8-15 14:22 發表
我淨知道食餅餅﹑吹波仔(番皂)咋喎﹗

唱歌,食餅,玩bubbles,睇 dvd,洗手間....

醒目開學勳章

原帖由 elisliu 於 10-8-14 03:01 發表
請問主流班適應期上課得2個鐘有嘜嘢學呢??因為我仔仔返咗3日學,問佢嘜嘢都唔答...........問佢有無食餅餅,有無唱歌仔呀?唱嘜嘢歌呀??玩嘜嘢玩具呀??完全唔出聲...唉!!!!!!!!!!!!!!!點解會咁呀????????????????????? ...
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2226499&extra=page%3D1 睇返呢度,可以知道小朋友在學校學了乜嘢。

N1B1 AM,呢2日一到門口即流馬尿................
原帖由 elisliu 於 10-8-15 19:37 發表
原來有吹波仔..唔刻晒,Grace1010你小朋友讀上午or下午呀?

我囡囡話有做勞作,又有跳跳虎,琴日問佢有無學英文,佢仲答我"全部都係英文架,無中文",都唔知真定假! 哈哈!

原帖由 mokstick 於 10-8-15 22:10 發表
唱歌,食餅,玩bubbles,睇 dvd,洗手間....

蚊蚊PIG,你個女讀嘅係國際班?
原帖由 蚊蚊PIG 於 10-8-17 09:39 發表
我囡囡話有做勞作,又有跳跳虎,琴日問佢有無學英文,佢仲答我"全部都係英文架,無中文",都唔知真定假! 哈哈!

唔係呀,只係主流班。所以佢講既信唔過,呵呵~~~

原帖由 Grace1010 於 10-8-17 10:34 發表
蚊蚊PIG,你個女讀嘅係國際班?
‹ 上一主題|下一主題