用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問今年在聖方濟各英小讀p.1的家長,你們去年是放榜當 ...
go

請問今年在聖方濟各英小讀p.1的家長,你們去年是放榜當日定之前收信? [複製鏈接]

請問今年在聖方濟各英小讀p.1的家長,你們去年是放榜當日定之前收信?

如題。
(聖方濟各英小會在本星期五放榜)

Re: 請問今年在聖方濟各英小讀p.1的家長,你們去年是放榜當日定之前收信?

我係放榜當日一早去學校睇的,之後返屋企先收到信 :

Good luck!

Re: 請問今年在聖方濟各英小讀p.1的家長,你們去年是放榜當日定之前收信?

被取錄之學生應該會早一日收信(即18/11), 而我囝囝是早一日收信.

:wink:  :wink:  :wink:

我對呢間學校印象幾好, 而且知道佢既academic程度好好, 所以如果在第一round抽唔中既家長而SFA又收的話, 真係可以認真考慮下讀呢間.

Bambi,

我都係咁想! 希望佢收我仔仔! 但機會唔大!

我都係等緊,心情好緊張,日日都睇吓信箱,但是都無,
唔知道爸爸讀過,會唔會有同情分?
鏘石金聲亮清脆,丞能異士風不吹 俊賢才傑攀雲天,丞宰位高跨月殿

I'm waiting too.  I'm very nervous.

I like SFA very much.  But I hesitate it's secondary school net.  I heard someone said the secondary school will leave 50% of place for self selection in the year of our kid.  If it is true, it will be a good news for SFA students.  They are all smart.  Theycould not restricted by school net in a large extent, but choose their secondary school depend on their performance and not luck.

Can I think so? Please comment.

anna_leung

mjalo,
唔好

如果呢間學校錄取了妳們的小朋友, 妳會唔會讓孩子入讀? 會否擔心功課深?
‹ 上一主題|下一主題