用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 請問有冇人知 N1 班今個星期駛唔駛帶書?? ...
go

請問有冇人知 N1 班今個星期駛唔駛帶書?? [複製鏈接]

今日爸爸入課室攞書, 佢話老師講過, 日日都要帶大o個 2 本書 (pth + phonics), 通告都有寫, 日日都要帶 3 本書 (連埋未派o既 talk to beeno).
但嚮第二班o既朋友話, 佢老師講, 今個星期係適應期, 唔駛帶, 下星期先開始帶.
please advise, thx!!!
   0    0    0    0

回覆 1# moominfloren 的文章

今個禮拜唔駛帶啊, 今個星期5會有通告派叫我地下星期帶咩書架啦~

The teacher of our class told us no need to bring those books until we receive further notice.

原帖由 moominfloren 於 10-8-10 00:35 發表
今日爸爸入課室攞書, 佢話老師講過, 日日都要帶大o個 2 本書 (pth + phonics), 通告都有寫, 日日都要帶 3 本書 (連埋未派o既 talk to beeno).
但嚮第二班o既朋友話, 佢老師講, 今個星期係適應期, 唔駛帶, 下星期先開 ...

今個星期係適應期,只帶書包及茶杯碟,唔駛帶書,下星期一正式上課先帶書.

多謝大家!!  爸爸真係可能聽錯o左, 今日老師打電話o黎, 我都問o左喇.  唔該晒!!!
‹ 上一主題|下一主題