用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 想同小孩(2歲3個月)做評估及上堂, 請分享 ...
樓主: chingching8888
go

[聽/語障] 想同小孩(2歲3個月)做評估及上堂, 請分享 [複製鏈接]

最近保護兒童會開佐D個別治療課程,價錢比協康仲要低,系300-400左右,或者你打去問下

回復 chingching8888 的帖子

我都同意pollybell的講法,現在出面好多centre都要排隊,好浪費小朋友的時間。越早治療,進展越快,效果越好。  TST有間新centre, 個姑娘我個仔一路跟開,美國返黎,好pro。 她收費會貴少少,但是個人覺得啊仔系她嗰度學一堂的野,等於其他Centre2堂。 同埋她對小朋友好有方法,我介紹好多媽咪去都贊。

我囝囝25個月仍然只講bb話及少量單字,好擔心,可否pm 評估公司和言語治療d資料俾我? 謝謝!

回復 bluefox140 的帖子

Please send information to me. Thanks!

回復 helenli 的帖子

可以PM 上門治療資料給我嗎,我囡2歲仍是BB話,好擔心,謝謝

Please send information to me. Thanks!

轉介認識有一位會提供上門言語治療服務, 知道佢自由身做, 其他媽媽話口碑同經驗都唔錯, 加上時間有彈性等, 需要可轉介.

Please PM info to me.

引用:回復+chingching8888+的帖子 我都同意poll

原帖由 bluefox140 於 12-12-31 發表
回復 chingching8888 的帖子

我都同意pollybell的講法,現在出面好多centre都要排隊,好浪費小朋友的時間 ...
Can u pm me the info? Thx thx

引用:我知道以上其中一間機構的言語治療師,+好有

回覆:alexcmlam 的帖子

Can you send me the contact of ST?

‹ 上一主題|下一主題