用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學教科書
go

小學教科書 [複製鏈接]

請問除了天利行,文風和偉發書局外, 仲有邊間書局有較多的小學書本買.

0    0    0    0

原帖由 eileenycm 於 10-7-31 23:21 發表
請問除了天利行,文風和偉發書局外, 仲有邊間書局有較多的小學書本買.

萬邦,晨衝

請問晨衝係邊架?

thanks
原帖由 amy625 於 10-8-1 11:02 發表

萬邦,晨衝

醒目開學勳章 王國長老

你係咪要自行買書????

我舊年囡囡要轉校, 將原本買左既書拎返去代理書局換, 但好多本都無, 之後我去左中華書局度訂書, 記得係俾左 $100 訂金, 到返書時就俾尾數.

若果你同我情況一樣, 不如去大型書局度訂書, 咁會方便好多.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

原帖由 eileenycm 於 10-8-1 23:31 發表
請問晨衝係邊架?

thanks

尖沙咀樂道

Ching Kung - near Tin Hau MTR station

係呀! 我要自行買書. 有幾本書搵咗好多間書局都無. mug d 大型書局唔係剩係賣中學課本咩? 因為之前去過商X佢地話無小學書.  所以, 之後我就無再搵大型書局啦.
原帖由 miriam 於 10-8-2 01:21 發表
你係咪要自行買書????

我舊年囡囡要轉校, 將原本買左既書拎返去代理書局換, 但好多本都無, 之後我去左中華書局度訂書, 記得係俾左 $100 訂金, 到返書時就俾尾數.

若果你同我情況一樣, 不如去大型書局度訂書, 咁會 ...

thanks

原帖由 charlesmama 於 10-8-2 12:26 發表
Ching Kung - near Tin Hau MTR station

九龍城嘉文

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 eileenycm 於 10-8-2 22:56 發表
係呀! 我要自行買書. 有幾本書搵咗好多間書局都無. mug d 大型書局唔係剩係賣中學課本咩? 因為之前去過商X佢地話無小學書.  所以, 之後我就無再搵大型書局啦. ...

中華有小學課本代訂, 唔係我囡囡都唔知點算.

中華地址

油 麻 地 分 局 ‧         人 文 科 學 圖 書 專 門 店
        九 龍 油 麻 地 彌 敦 道 450 號 (位置圖)
        電 話:2385 6588 / 傳 真:2782 3525
        電 郵:[email protected]         

荃 灣 分 局
        新 界 荃 灣 大 壩 街 荃 灣 廣 場 435-438號 (位置圖)
        電 話:2492 2224 / 傳 真:2405 1783

將 軍 澳 分 局
        九 龍 將 軍 澳 新 都 城 中 心 二 期 商 場 2066 號 (位置圖)
        電 話:2394 0397 / 傳 真:2391 3377
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題