用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 校車: 西貢至土瓜環
go

校車: 西貢至土瓜環 [複製鏈接]

請問大家有沒校車介紹由西貢去土瓜環林文燦英文小學? 我已問過學校又問過好幾架校車都不做這條線, 現在好心急因為好快就開學, 請問有無介紹?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

咁遠 , 都好難攪 , 我想要問多幾間校車公司先得

原帖由 yc0201 於 10-7-29 09:12 發表
請問大家有沒校車介紹由西貢去土瓜環林文燦英文小學? 我已問過學校又問過好幾架校車都不做這條線, 現在好心急因為好快就開學, 請問有無介紹?

醒目開學勳章

原帖由 yc0201 於 10-7-29 09:12 發表

Hi Yc0201

你住西貢邊頭 , 我囡囡跟婆婆住 ,係彩雲村上車 ,(但不是讀林文燦英文小學,但於土瓜環返學),因校車是由西貢出,而校車內有不同學校一齊 ,我相信可以幫倒係 .

原帖由 rebeccalo 於 10-7-29 16:29 發表

Hi Yc0201

你住西貢邊頭 , 我囡囡跟婆婆住 ,係彩雲村上車 ,(但不是讀林文燦英文小學,但於土瓜環返學),因校車是由西貢出,而校車內有不同學校一齊 ,我相信可以幫倒係 . ...

你好rebeccalo,
我住西貢口近壁屋監獄附近, 請問可否告訴我你囡囡校車聯絡電話? 我想問一問!!!!唔該曬!

Anyone interested to share a taxi from SaiKung?

HI YC0201,
pls check PM.
fushia

原帖由 rebeccalo 於 10-7-29 16:29 發表

Hi Yc0201

你住西貢邊頭 , 我囡囡跟婆婆住 ,係彩雲村上車 ,(但不是讀林文燦英文小學,但於土瓜環返學),因校車是由西貢出,而校車內有不同學校一齊 ,我相信可以幫倒係 . ...

你好rebeccalo,

請問你可pm校車電話給我問問好嗎?
因我都同囡囡搵緊校車,搵左好耐都搵唔到
請問你囡囡校車出離經唔經觀塘?
thanks~

原帖由 Fushia 於 10-8-3 12:25 發表
HI YC0201,
pls check PM.
fushia

Dear Fushia,
Would you send me the message again as I did not received private message.
‹ 上一主題|下一主題