用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若望英文書院 My god !! K.1 class of flint road will be moved to N ...
go

My god !! K.1 class of flint road will be moved to No.109 Waterloo Road !! [複製鏈接]

唉!真係估唔到咁突然,今年1月份時,新校長陸太誓神劈願話未來唔會將火石道K.1的同學搬到109號上課,點知話口未完又自打咀巴,搬大條道理話每年夏天都水浸為藉口不過唔知真話定大話〕所以由今年8月16日開始將火石道K.1的同學班別連寫字樓都一并搬往窩打老道109號上課,將K.1 至 K.3迫埋一齊,唉!活動空間又少,事前校方全沒有知會各家長,只係在註冊前一兩日以寄信書面通知,老實講,當初投考時,很多家長喜歡火石道,估唔到話變就變,請問校長陸太你仍值得相信嗎?
   0    0    0    0

明天是K.1 to K.3的家長日;又即管看看校長陸太又怎樣向各家長自圓其說,編她自己認為仲有人會相信的故事吧!

你家長日有冇同校長理論呀!你咁不滿唔轉校...係度講有咩用呀。做人父母應該係關心小朋友讀書開唔開心同埋學唔學到野,人地物業関你咩事呀!

嗰日家長会, 大家都淨關心自己子女上學安排及細節...唉!邊有人得閒問埋D無聊問題..

落咗2次黑雨喎....之後先話修..都好make sense! 講真火石道 campus 如果唔修揖小朋友係裡面讀都担心啦!

苦了學生

家長有家長講,學校有做
只可以講快D走
最後學生受苦,但學費已交

Absolutely Agree !!!!

嘩! 分身術! 開幾個 Account 特登黎唱衰間学校...你真係無聊到極! 有時間就做有意義D嘅嘢! 如果係真家長留番D精力嚟轉校啦! 嘈嘈嘈! 你唔厭我都煩! 我唔埋你同新校長有咩過節...你咁做無用架! 聰明嘅家長想知道多D  SJC 唔会單單睇BK.. 重有好多途徑架!!!

你咁做明眼人都知你嘅動机啦...唉!無聊!
‹ 上一主題|下一主題