用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啓思小學附屬幼稚園 囝囝將入讀 "啟思小學附屬幼稚園" K2 ...
go

囝囝將入讀 "啟思小學附屬幼稚園" K2 [複製鏈接]

大家好!!

囝囝將入讀 "啟思小學附屬幼稚園" K2, 有冇小朋友都讀緊呢? 可否給我多些意見!  Thank you!
   0    0    0    0

I want to know too, as I applied K1 for my boy.

原帖由 gooday 於 10-7-27 13:38 發表
大家好!!

囝囝將入讀 "啟思小學附屬幼稚園" K2, 有冇小朋友都讀緊呢? 可否給我多些意見!  Thank you!

大家可以放心,學校環境好好,老師好有愛心,仲有英詩學,數學稍為淺D,自己教下就得架啦。

Thank you share123 的分享!

請問小朋友仍在這裡讀書嗎?

原帖由 share123 於 10-7-27 23:17 發表

大家可以放心,學校環境好好,老師好有愛心,仲有英詩學,數學稍為淺D,自己教下就得架啦。

I want to know do most of the KG graduate student go to their primary school? Is there Primary sch good? But the sch fee is $6000 + per mth !

原帖由 gooday 於 10-7-27 13:38 發表
大家好!!

你好呀..我囝囝啱啱今年畢左業..總括呢三年我小朋友系一個相當愉快既環境之下學習..我特別欣賞佢地既普通話及英文課...

多謝你的分享,請問你囝囝現入讀那所小學呢?Thank you!

原帖由 kaman488 於 10-8-30 13:45 發表

你好呀..我囝囝啱啱今年畢左業..總括呢三年我小朋友系一個相當愉快既環境之下學習..我特別欣賞佢地既普通話及英文課...

原帖由 gooday 於 10-9-23 01:14 發表
多謝你的分享,請問你囝囝現入讀那所小學呢?Thank you!

紅馬....
‹ 上一主題|下一主題