用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

Cancelled [複製鏈接]

Cancelled
Cancelled
Cancelled

0    0    0    0

己經delete左內容

己經delete左內容

原帖由 petpet1117 於 10-7-27 13:02 發表
剛收到宏信E-MAIL ........

親愛的家長:

關於訂購教科書

有關於新學年所需之教科書書目,家長可參閱附件。校方已經與出版商商議了一段時間,最後為家長爭取到現時的優惠價格。因此,為方便起見,校方可以為全校同學訂購 ...

其實學校SEND E-MAIL 比我地, 大家都應該收到, 亦清楚, 係唔係無須要將所有內容POST出黎呢? 這些係學校與學生及家長既私人既事! 不是針對請千萬不要誤會, 我只想講我睇完既感受!

原帖由 AA1120 於 10-7-27 13:52 發表

其實學校SEND E-MAIL 比我地, 大家都應該收到, 亦清楚, 係唔係無須要將所有內容POST出黎呢? 這些係學校與學生及家長既私人既事! 不是針對請千萬不要誤會, 我只想講我睇完既感受! ...

贊成 AA1120講法, 我都唔想太公開 , petpet1117 可唔可以delete左內容呢? thanks

回覆 1# violin-cello 的文章

認同,每個家長都收到, 不需POST出來.

已delete內容

3/8唔得閒,星期四已到學校註冊!
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

原帖由 petpet1117 於 10-7-27 13:02 發表
己經delete左內容,

其實我既原意係想比d非宏信家長了解下d收費,既然大家都唔多喜歡,咁我唯有delete哂去la.

我仔仔今年會報, 可否PM我知收費詳情, 我想有個預算, THANKS
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

你好呀
我都想知喎
可唔可以pm 俾我知?

原帖由 veroshea 於 10-9-14 14:12 發表

我仔仔今年會報, 可否PM我知收費詳情, 我想有個預算, THANKS

這又不是秘密, 為何要delete?  既然是通告, 則是可公開的, 只是各人的觀點不同吧! 為可要樓主delete :-x!

贊成樓主的原意, 只是讓現在不是宏信的家長, 多一些資料, 多一些預算, 如果打算日後讓子女入讀.

我個人意見都是不要在此post 出來:
1.  宏信是一間新校,有很多事情需時間去磨合,將中間一d通告(e-mail) post 出來,第三者看到只有事情一角,就作出評價,這對校方不公平!
2.  既然大家都收到校方e-mail,無需再post 出來!
3.  尊重! 個e-mail 由校方send 出,我們未得校方同意,就隨便公開post 出來??
4.  學校已花不少精神和時間去辦簡介會,可出席去了解!

原帖由 HJ6153 於 10-9-14 17:51 發表
這又不是秘密, 為何要delete?  既然是通告, 則是可公開的, 只是各人的觀點不同吧! 為可要樓主delete :-x!

贊成樓主的原意, 只是讓現在不是宏信的家長, 多一些資料, 多一些預算, 如果打算日後讓子女入讀. ...
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

回覆 11# HJ6153 的文章

如果通告是比宏信學生家長的,那就應該只有宏信學生家長看....

如果是公開通告或消息,例如招生詳情,
就全世界知也無妨....

註:進入此討論區的似乎不單止是宏信家長

只是個人意見,不喜勿插...thanks

原帖由 hlbaby2004 於 10-9-14 20:16 發表
我個人意見都是不要在此post 出來:
1.  宏信是一間新校,有很多事情需時間去磨合,將中間一d通告(e-mail) post 出來,第三者看到只有事情一角,就作出評價,這對校方不公平!
2.  既然大家都收到校方e-mail,無需再post 出來!
3.  尊 ...

絕對認同hlbaby2004所講, 我亦反對post出來及pm 個e-mail 比其他人!!!

無可能將校方給我們的e-mail psot出來, 請尊重! 個e-mail 由校方send 出,校方沒有同意可公開!

**e-mail 通告是比宏信學生家長的, 那就應該只有宏信學生家長看**

學校花不少時間去辦簡介會,如真的有心報讀宏信既家長們, 請你們出席去了解!到時可得到更多資料作準備!!!

9月16日就是最後一個簡介會了~~有意的話快d打去問問還有沒有位置吧~!
‹ 上一主題|下一主題