用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 第一輪收咗同隨機號碼問題.
go

第一輪收咗同隨機號碼問題. [複製鏈接]

點解派咗位後,有家長話老師知道邊d係第一輪已經收咗,邊d派唔返原校因為隨機號碼大.係米老師真係知道同我地點樣睇得倒?
   0    0    0    0

好簡單,十八般武藝樣樣皆精就話第一輪收左,其餘派到就冧把靚,派唔到就冧把差,呀媽係女人,無乜特別技巧

原帖由 sleepingbeauty 於 10-7-22 11:38 發表
點解派咗位後,有家長話老師知道邊d係第一輪已經收咗,邊d派唔返原校因為隨機號碼大.係米老師真係知道同我地點樣睇得倒?

原帖由 BillyM 於 10-7-22 13:10 發表
好簡單,十八般武藝樣樣皆精就話第一輪收左,其餘派到就冧把靚,派唔到就冧把差,呀媽係女人,無乜特別技巧

Your answer is the best.

原帖由 sleepingbeauty 於 10-7-22 11:38 發表

中小有聯繫,中學會undertable比個list小學囉..... 咁第二輪派唔到,就梗係個隨機number大啦......

原帖由 BillyM 於 10-7-22 13:10 發表
有的自行跨區,大抽奬就本區,中咗自行就第一輪啦,有的大抽獎沒把自行第一擺第一,中咗自行又第一輪收啦,有的成績很top的自行一間top,一間低就,統一又第一選top那間,第二選低就,中咗低就那間又是第一輪收啦-有得估,但唔係全部都知.
‹ 上一主題|下一主題