用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 中五升學輔導手冊
go

中五升學輔導手冊 [複製鏈接]

2010年中五升學輔導手冊
出咗啦
各區民政事務署有得免費攞
   0    0    0    0

原帖由 701003 於 10-7-21 18:49 發表
2010年中五升學輔導手冊
出咗啦
各區民政事務署有得免費攞

真要攤一本.唉!就快放榜,這幾日開始很擔心,怕仔仔有D 主科不及格,又或成績考得差冇學校收,今年尾班車,壓力很大.

www.edb.gov.hk/FileManager/TC/Content_2374/s6-day.xls

睇下呢個 ok 嗎?
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

原帖由 motherlau 於 10-7-23 21:43 發表
www.edb.gov.hk/FileManager/TC/Content_2374/s6-day.xls

睇下呢個 ok 嗎?

THX,我已經有資料啦!不過,心情很不安定,不夠10日,就知仔仔考試成績.不永好成績,只要能入讀原校升中六就可以.早2日聽他師兄講,估不到會考成績跟校內評估試跌5個GRADE,真是得人驚.

呢個係 soft copy..有需要就print 出黎啦!!

我尋晚開始失眠啦 我都只係想佢原校升到咋!!希望大家心想事成啦

試跌5個GRADE 點跌呀?由A 變 E 唔係差咁遠嗎

原帖由 KWT 於 10-7-26 15:48 發表

THX,我已經有資料啦!不過,心情很不安定,不夠10日,就知仔仔考試成績.不永好成績,只要能入讀原校升中六就可以.早2日聽他師兄講,估不到會考成績跟校內評估試跌5個GRADE,真是得人驚. ...
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

‹ 上一主題|下一主題