用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 朗誦班
go

朗誦班 [複製鏈接]

0    0    0    0

回覆 1# eyore_fun 的文章

妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小組,但很full,唔知仲收唔收生

哈哈, 小兒的英文朗誦老師係沙田, 早點報, 聞說仲有點空檔吧
真係同上面個位 bk mum 所講的位置天南地北了
其他的關於比賽成績, 好相似
好老師->好成績->好學生, 一個循環
結論往往是, 無咩空檔剩下來

跟開 PTH 的咁多年, 也不想轉了, 雖然我也住南區, 有點心癢

原帖由 eyore_fun 於 10-7-18 17:55 發表
請問有無英文朗誦同普通話朗誦班介紹?

Hi cch18,

Would you pls ask the teacher can I get her the phone no.
I  want to find a cantonese speech teacher for my daughter and we live in abredeen.
If ok pls pm me.
Thanks so much.

原帖由 cch18 於 10-7-20 22:38 發表
妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小 ...

sharon0908 ~

我住沙田的, 想幫小朋友報名, 請問有資料給我嗎, thx~

原帖由 sharon0908 於 10-7-21 01:19 發表
哈哈, 小兒的英文朗誦老師係沙田, 早點報, 聞說仲有點空檔吧
真係同上面個位 bk mum 所講的位置天南地北了
其他的關於比賽成績, 好相似
好老師->好成績->好學生, 一個循環
結論往往是, 無咩空檔剩下來

跟開 PTH 的 ...

妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小 ...

Dear cch18,

Can you also pm the info to me.  Thanks a lot.

cch18 & sharon0908,

Would you please send teachers' contact and fee range to me? thanks.
[email protected]

Dear cch18,

Could you also pm me the teacher's info. Thank you very much!

shmom

Hi CCH 18, I live in Kwun tong, would you pls send me info for 朗誦 ?
Many thanks!
Winnie

I'm interested. Pls PM or e-mail to [email protected]

Thanks!

Please pm information of the teacher to me also. Many many thanks!

I  want to find a putonghua speech teacher for my son, could you pls PM some detail for me??
Thanks a lot~

我也住沙田,可否email我詳細資料[email protected]
Thank you

我也住沙田,想找普通話朗誦老師, 可否e-mail 給我資料...謝謝!

我也住沙田,想找普通話朗誦老師, 可否e-mail 給我資料...謝謝!
e-mail: [email protected]
‹ 上一主題|下一主題