用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 有冇小朋友住將軍澳而又會坐校車架??
go

有冇小朋友住將軍澳而又會坐校車架?? [複製鏈接]

我住將中, 亞女會返上午班. 因為見有bk媽咪話啲校車服務唔太好, 所以想睇吓會有幾多小朋友住將軍澳而又會坐校車, 因為如果學校提供嗰間校車公司服務真係唔好, 我地可以自組校車...
   0    0    0    0

我個女都係am class, o係日出康城果邊, tko應該都唔少架喎

我住都會馬尺,預埋我啦!

女女讀N1D,你地呢?

我囡囡都係讀AM class...都會搭校車架...我地住坑口南豐廣場...
不過我地都join咗校車先..因為無校車公司啲資料...如果OK...真係可以自組諗下喎..
嗚嗚~~唔知係咪啱啱搬屋...金巴倫仲未寄信俾我...我都仲未知囡囡讀咩班...

我都收唔到信呀, 因為我都係中途搬左, 今朝打電話去問, 原來佢地冇幫我update個地址囉, 所以寄左去舊地址....你打去問吓啦...

我亞女讀N1B呀....

好似冇乜將軍澳朋友仔報到嘅???

原帖由 lenny1130 於 10-7-19 00:08 發表
我囡囡都係讀AM class...都會搭校車架...我地住坑口南豐廣場...
不過我地都join咗校車先..因為無校車公司啲資料...如果OK...真係可以自組諗下喎..
嗚嗚~~唔知係咪啱啱搬屋...金巴倫仲未寄信俾我...我都仲未知囡囡讀 ...

將軍澳區既朋友仔...我地好似住呢區都住得好散下...希望多少少小朋友住呢頭啦...唔係校車走晒成個tko..都要三四個字...再就埋其他區...我諗真阿囡真係要搭校車搭成個鐘頭!

今朝送亞女坐校車, 見到個保姆都好似幾好禮貌, 因為架車遲左差唔多15分鐘, 嚟到即刻講唔好意思....

原帖由 wko1029 於 10-8-10 09:46 發表
今朝送亞女坐校車, 見到個保姆都好似幾好禮貌, 因為架車遲左差唔多15分鐘, 嚟到即刻講唔好意思....

通常第一日係會遲啲,今早校車來到我地度係8:30,架車好像係將軍澳出來((因為已經遲左所以未有時間問)),車上已有數名小朋友,我地可能係尾站!

放學係33號校車,你地係咪同一架呀??

係呀, 33號呀.

原帖由 chandy 於 10-8-10 10:29 發表

通常第一日係會遲啲,今早校車來到我地度係8:30,架車好像係將軍澳出來((因為已經遲左所以未有時間問)),車上已有數名小朋友,我地可能係尾站!

放學係33號校車,你地係咪同一架呀?? ...
‹ 上一主題|下一主題