用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘官立小學 2010升小3的家長請進
go

2010升小3的家長請進 [複製鏈接]

HI ! 我仔今年會插班入讀九官3年班(但未知邊班), 想藉此認識多D家長, 多多指教.
   0    0    0    0
www.babyhome.com.tw/Bryant :-) :-) Bryant 4Years old :roll: :roll:

我囝囝上年插班小二, 今年升小三, 派左3A班. 你仔仔知道邊班未 ?

原帖由 Diane俊俊媽 於 10-7-14 23:13 發表
HI ! 我仔今年會插班入讀九官3年班(但未知邊班), 想藉此認識多D家長, 多多指教.

原帖由 A.Pekkle 於 10-9-3 10:53 發表
我囝囝上年插班小二, 今年升小三, 派左3A班. 你仔仔知道邊班未 ?

我囝囝都係3A

我仔仔派到3c班, 佢果班有27人.
因原本的班主任生bb, 所以由代課老師教.
返學已8日了, 仔仔一切都很適應, 並很開心轉來此校, 因校長和老師都很nice...老師還在晚上致電給我們關心一下俊俊在校表現, 並告知讓小兒參加英詩朗誦.
多多交流la大家
www.babyhome.com.tw/Bryant :-) :-) Bryant 4Years old :roll: :roll:

想請教各位給more information about this school

我仔仔剛派了兩科考試成績, 我十分滿意!!
佢好投入學校, 原來只要讀得開心, 佢地會變得好專注.
証明轉校來這裡是正確的!!!
‹ 上一主題|下一主題