用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York10-11 k1 國際班仲有位咩?
樓主: fion_yinyin
go

York10-11 k1 國際班仲有位咩? [複製鏈接]

they have space, call them & fax them 2-3 times a week.

但係上2個星期先聽到有人想讀國際班但冇位, 佢仲問學校點樣轉過去添.

原帖由 fion_yinyin 於 10-7-21 21:12 發表
牛精仔點解放棄啊?咁bb去左邊間啊?
國際班應該收唔夠人,因為我有朋友上兩星期fax d 資料申請到收

hi, fion_yinyin , 我想問下你個朋友係學校收左佢國際班的上午定下午班呀?

咁我又唔知am定係pm班喎

上星期放棄了international am; 應該有位

其實間間學校都好似仲有位
根德園同st. cat好似好出名咁,我識有人又係上星期五/六仲收到電話,以上兩間話有位問個朋友讀唔讀。但根德園同st. cat做法正常少少law,因為俾人既個bb本身係waiitng list。

出售全新書包, 校服和書本

我阿仔剛放棄了國際下午班, 現出售全新書包, 校服和書本, 如有興趣, 請PM 我

我也有此想法...因有些家長其實可能一直hold住幾個位,依家放出黎咪有住囉...又點止york先係咁...

原帖由 fion_yinyin 於 10-7-28 22:29 發表
其實間間學校都好似仲有位
根德園同st. cat好似好出名咁,我識有人又係上星期五/六仲收到電話,以上兩間話有位問個朋友讀唔讀。但根德園同st. cat做法正常少少law,因為俾人既個bb本身係waiitng list。 ...

yes,但咁樣會好貴law。咁遲至放棄學位好多錢都退唔返嫁。

現出售全新國際班書本(K1), 如有興趣, 請PM 我

I know if pm have international class,but i don't like pm
:oops: :oops: :oops: :oops:
‹ 上一主題|下一主題