用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 我仔仔間小學(LST-TKO)有學生派到皇仁, 大家好開心! ...
go

我仔仔間小學(LST-TKO)有學生派到皇仁, 大家好開心! [複製鏈接]

大家之前心情好緊張, 期待有好成績, 學校派位結果好理想93.+%校長/老師/家長/學生都好歡欣同感動! 大家D努力係會有人知道! 有學生派到皇仁/TKO心怡學校, 係終極長跑第一站! "賀喜各位同學同家長"
   0    0    0    0

LST....請問是哪校?

恭喜晒!

原帖由 kamanwong 於 10-7-7 00:32 發表
大家之前心情好緊張, 期待有好成績, 學校派位結果好理想93.+%校長/老師/家長/學生都好歡欣同感動! 大家D努力係會有人知道! 有學生派到皇仁/TKO心怡學校, 係終極長跑第一站! "賀喜各位同學同家長" ...

HaoHao de Baba ... 皓 皓 的 爸 爸 ---------

真係好鄧家長同學生開心樓主小朋友又派成點呀﹖
皇仁唔容易,知唔知果位小朋友如何響一眾名小學突圍而出呢﹖有咩特異功能旁身呢﹖

我仔仔間小學(LST-TKO)有學生派到皇仁, 大家好開心!

LST-TKO = 梁省德(將軍澳) 位置坑口MTR南豐隔離, 校舍好大, 大家可以11/7下午參觀我地星期日English Fun Day, 查詢/留座可致電: 21911929 張小姐
Sorry, 之前太開心啦 更正第一志願有84.2% & 頭三志願有98%! 派到學校有:皇仁書院, 賽馬會體藝, 藍田聖保祿, TKO:迦密主恩, 景嶺書院, 宣基, 王華湘, 呂潤財, 慕德, 鄭裕彤, 寶覺, 香島...

回覆 2# aryee 的文章

佢有拉小提琴, 經常比賽同表演, 老師訓練有数, 佢個人有信心大咗自然讀書專注加用功...就有好成績!

‹ 上一主題|下一主題