用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 你地今日派位結果好嗎? 我仔仔間學校幾好, 大家分享吓! ...
go

你地今日派位結果好嗎? 我仔仔間學校幾好, 大家分享吓! [複製鏈接]

我仔仔係(將軍澳)粱省德小學到讀緊, 今日派位結果好好, 我地d家長超開心, 有位同學仲入咗<皇仁>呀, 好多個同學入咗將軍澳官中...同區好學校...第一志願有93.%幾成功入咗心怡學校, 我地校長同老師好耐心教導+培育學生, 不斷改進...為求作育英才! 家長好感動, 仔女有咁好成績!!!
   1    0    0    0

恭喜你仔仔讀到好學校
請問第一志願有93.%幾成功入咗心怡學校係TKO邊幾間呢?

醒目開學勳章

恭喜你!!!
雖然我囡囡而家先小二,但都好明白入到一間
心儀學校果種興奮
我都好"鄧"你開心,再一次恭喜你

你係唔係指頭三志願有98%,而第一志願有84.2%

你地今日派位結果好嗎? 我仔仔間學校幾好, 大家分享吓!

Sorry, 太開心啦 更正第一志願有84.2% & 頭三志願有98%! 派到學校有:皇仁書院, 賽馬會體藝, 藍田聖保祿, TKO:迦密主恩, 景嶺書院, 宣基, 王華湘, 呂潤財, 慕德, 鄭裕彤, 寶覺, 香島...

回覆 3# 小木偶媽咪 的文章

多謝你! 你都要加油!

回覆 5# sammiyy 的文章

Thank you!

梁省德(將軍澳) 位置坑口MTR南豐隔離, 校舍好大, 大家可以11/7下午參觀我地間學校星期日English Fun Day, 查詢/留座可致電: 21911929 張小姐
‹ 上一主題|下一主題