用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 88綱 - 你地派到第幾志願?
樓主: etam724
go

88綱 - 你地派到第幾志願? [複製鏈接]

今日我哋搭鄉爸爸車返學,啱啱同你女校車隊一齊入學校,
你女見到我哋都好開心ar~hehe^^

原帖由 JasmineBaby 於 10-7-6 09:13 發表

兩歲幾嘅相都估得中, 妳係得嘅!
i see see, 6 月尾阿女已經同我講話無得同彤彤一齊搭校車哪! 佢幾唔開心呀!

版主 醒目開學勳章

原帖由 natalie04831 於 10-7-6 09:38 發表
今日我哋搭鄉爸爸車返學,啱啱同你女校車隊一齊入學校,
你女見到我哋都好開心ar~hehe^^

e... 妳同鄉爸鄉媽有聯絡架, 我想 send 番畢業禮後 d 合照比佢地呀, 可唔可以幫我問到個 email account? thx!
另, 彤彤好似都有幾張喎, pm 埋妳隻貓比我吖!
記唔記得畢業表演佢地兩個係 partner?

其實係我哋係住得好近,
所以佢哋好好,好多時會載埋我哋...
記得,梗係記得la....你女喺我女前面~
好呀!我幫你問鄉爸鄉媽攞e-mail地址吖!
咁我pm咗我隻貓俾你先~唔該哂^^  
原帖由 JasmineBaby 於 10-7-6 10:05 發表

e... 妳同鄉爸鄉媽有聯絡架, 我想 send 番畢業禮後 d 合照比佢地呀, 可唔可以幫我問到個 email account? thx!
另, 彤彤好似都有幾張喎, pm 埋妳隻貓比我吖!
記唔記得畢業表演佢地兩個係 partner? ...

王賜豪...吾好咩?你們排佢第幾
‹ 上一主題|下一主題