用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 決定唔讀屯門尼間中學
go

決定唔讀屯門尼間中學 [複製鏈接]

0    0    0    0

見你所寫, 你小朋友係咪今年升中二, 想同佢轉校? 如果我估得啱, 你可否將你上年派位經驗講多d等我地分享吓, 之前係其他討論區都見你人批評尼間學校.

你係咪講宣道中學? 呢間不嬲都不是 band 1...  依家口啤都不是太好.
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

甘你個小朋友本身是 band 1?
你第一間是甚麼? 一般第一唔得,派第2機曾好大.
好少有band 1 生放第2 , 除非你貪佢近定點?
依家唯有等派位啦. 如果你小朋友成績好,甘都唔駛驚既..
其實間間學校都有好有壞, 好睇個小朋友性格,最重要係睇程度.
最好你問下家長會清楚d,上網唔太可靠既.
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

宣道中學

宣道中學應該係band1尾的中中吧!校風和績都ok啦

點解淨係呢間講得咁詳細, 其實d資料係邊到黎 ?
‹ 上一主題|下一主題