用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 考完試啦。。大家戰績如何?
樓主: Vinyny
go

考完試啦。。大家戰績如何? [複製鏈接]

原帖由 c12l23f72 於 10-6-27 16:55 發表
總括來說,阿仔各科成績我都好滿意,數學同英文仲攞到滿分添!

我仔都係數學同GS滿分呀! 但中文跌得甘呢....呢個暑假我都會同佢操下中文!

BTW, 有冇買禮物獎下小朋友呀? 我地尋日買左套呀仔好想要既骨牌玩具比佢, 開心到佢不得了呢!

王國會長

我也要買禮物, 但未諗到買乜? 有冇提議?

原帖由 silvia_ng 於 10-6-27 23:48 發表

BTW, 有冇買禮物獎下小朋友呀? 我地尋日買左套呀仔好想要既骨牌玩具比佢, 開心到佢不得了呢! ...

勁!

原帖由 晴雨公仔 於 10-6-27 15:51 發表
其實, 每年考試, 我都比囡囡緊張, 我會發夢. 佢一考完試, 就放下心頭大石咁鬆一口氣. 今年最安慰是數學科...91分, 因為我只是同佢温兩小時咁多(d時間分左比其他科), 真係好驚呀! ...

勁!

其實, 每年考試, 我都比囡囡緊張, 我會發夢. 佢一考完試, 就放下心頭大石咁鬆一口氣. 今年最安慰是數學科...91分, 因為我只是同佢温兩小時咁多(d時間分左比其他科), 真係好驚呀! ...

王國會長

大家D 學校會唔會派返D 試卷比學生?

原帖由 瑩瑩老豆 於 10-7-2 22:21 發表
大家D 學校會唔會派返D 試卷比學生?

試卷唔會派返屋企, 淨係會派成績表.
‹ 上一主題|下一主題