用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 super champ summer course 有無興趣?
go

super champ summer course 有無興趣? [複製鏈接]

我小朋友一向都係super champ上緊,個度d導師好專業,我問過summer course會邀請social worker, 言語治療師同護士一齊同小朋友玩唔同主題,來佢可以自組,仲有discount,如果有人有興趣請話我知,我想一齊報名,我有個小朋友三歲. thanks
   0    0    0    0

re: How much please?

How much please? Mine is age of 3, is it okay?

Where is the centre?

我都有興趣,我小朋友三歲半,但我想知几錢同上堂時間,同埋宜家有几多小朋友?請快覆

我想報個間,係wanchai,好方便去,現在我已找到一個外國小朋友,連埋我個小朋友,已經有兩個,有興趣快找我,我問過centre佢話可以比discount,但要視乎几多個小朋友,時間可以我們自己夾,每個星期有不同主題,我問過主題都好吸引,你們可以自己試下打電話去問下鍾唔鍾意,等大家好消息

有discount即係幾多錢左右? 仲有喺灣仔邊度? 下晝有冇班?

原帖由 ycmcns 於 10-6-15 22:42 發表
我想報個間,係wanchai,好方便去,現在我已找到一個外國小朋友,連埋我個小朋友,已經有兩個,有興趣快找我,我問過centre佢話可以比discount,但要視乎几多個小朋友,時間可以我們自己夾,每個星期有不同主題,我問過主題都好 ...

我已問了centre, 間playgroup centre係灣仔軒尼詩道,早上或下午都可以,因為可由我們決定,價錢係大約千零蚊,應該唔過一千五百,我今日問職員話會叫負責同事call我,現在連埋我同朋友個小朋友己經有兩個.如果有三歲几至四歲几的小朋友有興趣請send email [email protected]給我. 我會叫中心職員直接聯絡你, 我想係8月開始,希望有人有興趣. thanks

我今日打電話問了super chmap, 佢地summer course有好多topic,如向世界出發, 我愛綠色生活,至cool小腦袋等,課程以英文為主,時間可以我們自己夾,每星期5日,每日2小時.我同我朋友會報,但還欠一個.若有興趣請pm我,你可先打電話去問下,28610082,或你可報他們的試堂,看看環境及老師你是否喜歡,我星期六都會帶我小朋友去上堂.

我已跟super champ報了名,我用葉小姐留位,19/7-23/7,我會先試呢個星期,逄星期一,三,五,早上10-12pm,只須$780,題目係cool cool brain,做個小科學家,2-4yr,你們有興趣,就打電話去28610082話想報呢班,

我己經交了錢留位,centre話如果我真的組不成班,可以改為參加佢地19/7o個個星期的下午的暑期班,大家姊妹如果有興趣請報名,我用葉小姐留名.

Thanks
‹ 上一主題|下一主題