用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 暑期網球班
go

暑期網球班 [複製鏈接]

仔仔暑期想學打網球,一班上好還是一對一好,有冇好介紹。謝謝!
   0    0    0    0

上網總睇啦!有好多選擇http://www.tennishk.org/

原帖由 DavMum 於 10-6-4 16:56 發表
仔仔暑期想學打網球,一班上好還是一對一好,有冇好介紹。謝謝!
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

我小朋友兩樣都試過,個人覺得一對一或一對二比較有效率,進步快,冇咁易學壞手勢,仔仔之前跟開有個幾好,可免費試堂,有意可PM我。

Please pm me details, thanks.

原帖由 7892003 於 10-6-8 10:08 發表
我小朋友兩樣都試過,個人覺得一對一或一對二比較有效率,進步快,冇咁易學壞手勢,仔仔之前跟開有個幾好,可免費試堂,有意可PM我。

Please pm me the detail. Thanks.

原帖由 7892003 於 10-6-8 10:08 發表

Please pm to me details.  THANKS!!!:)

暑期網球班

Kcm, Tommy,Contekong, Hipo, Mscheung

Sorry, very busy, already PM

可以 PM 我嗎?謝謝!

有無家長想夾一對二學?九龍油尖旺區,小兒五歲半!

Monster Tennis is excellent for ages 2-6 in learning Tennis.

my son with them for 6 months, loves it, and so professionally taught and tailored program for kids at this age. Most tennis lessons start at 5 years old, my daughter started, my son at 3.5 felt so left out, glad I found Monster Tennis.

Ask for Mike Hon, and Peter Chan.

http://www.hkita.com/monster_tennis_program.html

原帖由 ckcgary 於 10-6-18 09:21 PM 發表
可以 PM 我嗎?謝謝!

有無家長想夾一對二學?九龍油尖旺區,小兒五歲半!

係邊到學呀?有無網址呀?
‹ 上一主題|下一主題