用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 大抽獎
go

大抽獎 [複製鏈接]

過幾日就係升小學大抽獎既公報日期,希望各位家長都理想達到(抽到心儀學校),快人一步(叩門成功)。
   0    0    0    0

hschiu

多謝你花時間俾左好多意見我.我尋日 interview左.亦報左 PM Class.老師話如果想轉 AM要寫信..我地2公婆就覺得轉唔轉都無所謂囉..因為仲有個9個月大細佬係屋企.如果哥哥返PM , auntie 姐姐可能仲會多d時間休息添.

係呢.你女女而家唔係讀緊呢間喇 ? 你報左邊間呀 ?
祝你女女 ( 如果無記錯) 考到好學校啦 !!

原帖由 hcshiu 於 10-6-3 05:43 發表
過幾日就係升小學大抽獎既公報日期,希望各位家長都理想達到(抽到心儀學校),快人一步(叩門成功)。

唔洗客氣。讀下午班反而有一個好處,就係參加平日四點鐘既課外活動方便好多,好多上午班既學生都因為交通問題上唔到。

我個女而家仲係又一村讀緊K3,有幾間私校收左,再等埋呢個星期放大抽獎結果,再最好決定。

原帖由 高齡牛師奶 於 10-6-3 10:45 發表
hschiu

多謝你花時間俾左好多意見我.我尋日 interview左.亦報左 PM Class.老師話如果想轉 AM要寫信..我地2公婆就覺得轉唔轉都無所謂囉..因為仲有個9個月大細佬係屋企.如果哥哥返PM , auntie 姐姐可能仲會多d時間休 ...
‹ 上一主題|下一主題