用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 想幫仔仔報劍橋英語班,邊度好?
go

想幫仔仔報劍橋英語班,邊度好? [複製鏈接]

如題,請問有無媽咪可以分享?謝謝!
   0    0    0    0

我侄女間center專門教英文﹐師資都幾好,d老師又好有耐性同愛心,我侄女係果度上左堂之後開始越黎越鍾意英文,而家成日要我同佢去page買d英文故事書自己睇,佢爸爸媽媽返黎仲主動話要講故事佢地聽,summer佢地會有cambridge course開班,你諗住考邊個level呀?有興趣我可以pm d資料你睇

To mickychow (瘋媽)

我見最近暑期都好多課程推出咗,我自己就留意開 IGCSE (國際英國會考) 嘅課程,yahoo 打 IGCSE / GCSE 就見到一間 "津" 字頭的教育中心,佢地而家有 牛津,劍橋班,我自己弟弟補開一對一,你都可以上網睇下~ :)

原帖由 ylclc 於 10-6-1 18:42 發表
To mickychow (瘋媽)

我見最近暑期都好多課程推出咗,我自己就留意開 IGCSE (國際英國會考) 嘅課程,yahoo 打 IGCSE / GCSE 就見到一間 "津" 字頭的教育中心,佢地而家有 牛津,劍橋班,我自己弟弟補開一對一,你都可以上網睇下 ...

我未聽過,我試試去search吓!唔該!

請問你想幫你的仔仔報劍橋那一個級別,我小朋友現在讀緊個間英語學校,所教的學生不論什麼級別,都取到滿分回來,如你有興趣,就pm我

sunflowers english 's teachers are good
you may try!

http://sunflowerseducation.com/

cambridge

You can try Shau Kei Wan - Tip-Top
Educational Centre if you are in HK side.

They have good quality of training.

劍橋最細5歲可以開始考,條link有新班既資料。

‹ 上一主題|下一主題