用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 不知所謂的大力泳會
go

不知所謂的大力泳會 [複製鏈接]

5月初已報暑期班
等了一個月泳會都話未知會唔會開班
奇怪出哂暑期班schedule 又話唔知開唔開班
要7月中至通知我地收唔收...咩政策呀
5月底d舊生都報哂名啦, 點解新join 要等上堂前1星期至知 ?
問佢地d工作人員點查,
佢地話祇可以查收唔收到報名表
我親自去報...有咩乃由會收唔到呀
如果要取消仲好笑
先要填表, 再交 $50 行政費
再補一封信解釋點解要退班
大力攪成個月都未有處理學生之報名表
憑咩收行政費
又唔cfm 我地開唔開到班
好要我地解釋點解要退班

大力, 相信有需要檢查一下行政步驟先好收人家行政費用啦

呻完
   0    0    0    0
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

醒目開學勳章 王國長老

咁你聽我呻啦
上次報中國體操總會, 開班前2星期報, 我問, 可唔可以而家報LEVEL ONE, 順便報左暑假LEVEL TWO(因為要跟LEVEL上), 佢話得, 我寄左3張FORM同3張票(因為仲有入會表格)
期間因為填表開票等問題, 我地約通過幾次電話, 每次佢都係催我補資料因為就黎開班
結果佢地o係開課前一晚6pm打俾我話太少人報開唔成
我問咁即係level two都join唔到啦, 佢話係, 我好嬲, 話而家我咩都唔join喇你寄返晒d野俾我啦
於是我又等左幾星期至收返2張報名表同支票, 而會員表格同$50年費就無還
我到而家都好嬲, 唸緊應唔應該追返果$50返黎
原帖由 jazzmama 於 10-5-31 02:10 PM 發表
5月初已報暑期班
等了一個月泳會都話未知會唔會開班
奇怪出哂暑期班schedule 又話唔知開唔開班
要7月中至通知我地收唔收...咩政策呀
5月底d舊生都報哂名啦, 點解新join 要等上堂前1星期至知 ?
問佢地d工作人員點查,  ...

話小朋友$ & 女人$易呃啫
都要拎個良心出來做生意
相信d老板都會娶老婆&生仔吓
唔好攪到香港好似欺騙城市啦
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7
‹ 上一主題|下一主題