用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園學校網頁
go

根德園學校網頁 [複製鏈接]

根德園终於有學校網頁   yeah!!!!
但仲未有嘢睇, 我諗仲係 developing 當中

我係第 319 個訪客
   0    0    0    0

根德園终於有學校網頁喇   yeah!!!!

我係第 319 個訪客

忘了 add 條 link, 大家睇睇
www.kentville.edu.hk

Oh good. I hope they would have Alumni programme ... I am a KV graduate!!!

一睇就知假喇 , 學校個 logo 都唔係咁既
原帖由 csl888 於 10-5-27 15:38 發表

根德園终於有學校網頁喇   yeah!!!!

我係第 319 個訪客

忘了 add 條 link, 大家睇睇
www.kentville.edu.hk ...

根本是沒有內容的,
只是奇怪,
真有太多人太得閒了吧?:;pppp:
(我是指制作網頁的人)

Oh my god ... yea, the uniform is not like this ..... who did this web site ???

原帖由 littlejojo 於 10-5-27 17:28 發表
一睇就知假喇 , 學校個 logo 都唔係咁既

會唔會改左logo呀

原帖由 yaulinda 於 10-5-27 21:55 發表
根本是沒有內容的,
只是奇怪,
真有太多人太得閒了吧?:;pppp:
(我是指制作網頁的人)

會唔會我地已中virus呀

係喎, 咩黎架?! 真唔真架? 我有保留喎

我已經打左去學校問, 呢個網頁係假既, 真正既網頁仲進行中..... 真係唔知幾時至有web site...

我琴晚返屋企睇 KV 嘅 logo 真係唔同, 等我空歡喜一場   真嗰個 KV logo 係有個 K 字嘅...

希望 KV 快D有網頁啦, 真係好期望, 咁我地D家長可以容易D了解學校況狀~

各位 KV 家長, 我打咗去 KV 問了.

佢話個網頁係真嘅, 他說 website 要向 gov't 申請用 edu.hk 的, 所以不能作假的, 不過大家現在看到的只是試驗版.  還未放內容...

現在的內容是 design 網頁公司暫放的, 但未有公報 website launch date, 仍在試驗中  

期待 + 期待

時假時真.....究竟邊個真???????    今次我俾10個 "趣"啦!!!!!

唔知幾時完成呢? 好期待呀~~

總之真既web site係仲未有, 依家見既並唔係真正既網頁, 但幾時至有呢, 我地個個都十分期待, 學校亦無講幾時完成, 只係話進行中....不過我相信一到有正真既KV website, 肯定會大把人講, 大家都留意下囉!
原帖由 heidi0653 於 10-5-28 13:04 發表
時假時真.....究竟邊個真???????    今次我俾10個 "趣"啦!!!!!

原帖由 csl888 於 10-5-28 12:59 發表
各位 KV 家長, 我打咗去 KV 問了.

佢話個網頁係真嘅, 他說 website 要向 gov't 申請用 edu.hk 的, 所以不能作假的, 不過大家現在看到的只是試驗版.  還未放內容...

現在的內容是 design 網頁公司暫放的, 但未有公 ...

唔知係邊間 design 公司呢,做o野咁唔小心o既,有乜理由會比呢 d 假內容出街架。

呢個年代好少學校無自己網頁嫁其實,尤其kv咁出名......希望kv快d有個網頁啦,我都想睇呢間學校多d資料

聽講呢排學校攪活動中不停影相 可能儲多一點相片擺放在網站中
‹ 上一主題|下一主題