用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人係史丹褔學過游水呀???
go

有冇人係史丹褔學過游水呀??? [複製鏈接]

有冇人係史丹褔學過游水呀?我想同我小朋友報............
   0    0    0    0

綜合各位大大的意見, 唔好多過好...
唔代表佢唔好GE...只不過真係唔好的, 多過好的咁樣LOW...

史丹褔  no way la.....

:;pppp: :;pppp:
原帖由 sum_hang 於 10-5-26 17:23 發表
有冇人係史丹褔學過游水呀?我想同我小朋友報............

個人覺得 "大力游泳會" 好d

May I know why you think 史丹褔 is not good?

原帖由 mmak 於 10-5-27 22:09 發表
史丹褔  no way la.....

:;pppp: :;pppp:   

我囝囝係史丹福學緊,又ok喎,學得教好開心.

人多 , 地方細....

我小朋友個教練都算OK, 有D真係幾差架..
1:6-7 (for初學.. 師生比例唔掂??)
將泳池條link cut 開3節.... 游2游就要停步轉方向, 又會與同學碰撞, 點游啫???... 學咗半年都唔識...浪費時間...

早排有新聞話: 佢地有D池, 衛生有問題??

原帖由 OKPLEASE 於 10-5-28 08:21 發表
May I know why you think 史丹褔 is not good?

教練惡,姿勢要求嚴格。

1: max 7 (學生人數太多, 進度慢),好既教練通常都1:6 or 7

唔同 level 既學生亦會放埋一齊 (e.g. 自由初階、自由進階 & 蛙泳初階) 影響高 level 學生進度

admin 非常混亂 (e.g. 小朋友已升咗班,但考試時竟考番上一個 level 既嘢!)

agree, 唔同 level 既學生亦會放埋一齊, 尢其係補堂時會求其夾啱人數就插人入去...亂嚟~~
....

我小朋友依家係 "泳天" 游, 1:4 上咗4堂已經游到自由式了, 每星期上一堂咋....

原帖由 Yau_Cheung 於 10-5-29 13:40 發表
教練惡,姿勢要求嚴格。

1: max 7 (學生人數太多, 進度慢),好既教練通常都1:6 or 7

唔同 level 既學生亦會放埋一齊 (e.g. 自由初階、自由進階 & 蛙泳初階) 影響高 level 學生進度

admin 非常混亂 (e.g. 小朋友已升咗 ...

so many negative comment?

I am thinking to let my daughter to try in coming summer...

Standford offer new course at new swimming pool which next to my home... and price is attractive.. my daughter is just at beginner level

睇你際遇啦....

我有D街坊在史丹福又學得OK...
史丹福 多泳池, 又係比較就腳....

自己執生啦, 最好唔好貪平..不要報太長course...覺得唔好可以隨時轉嘛...

原帖由 andykwan 於 10-5-29 22:05 發表
so many negative comment?

I am thinking to let my daughter to try in coming summer...

Standford offer new course at new swimming pool which next to my home... and price is attractive.. my daughter  ...

我兩個小朋友都響度學緊,學得幾開心喎.
細囡就快4歲,新學既,佢地係1:2添.不過可能有d場差d都唔出奇既.
http://era-central.blogspot.com/

我囡嗰時初學4歲幾, 玩吓鴨仔, 都1:4-6 ... 佢學星期日上午....
聽講非煩忙時間會好D ???

原帖由 Era 於 10-5-31 11:39 發表
我兩個小朋友都響度學緊,學得幾開心喎.
細囡就快4歲,新學既,佢地係1:2添.不過可能有d場差d都唔出奇既.

之前小兒也學過,但好睇教你既教練好唔好,好既惡既都跟過!

我個仔學咗年幾, 冬天都有keep住學, 對身體好好.... 佢現在4 歲已識自由式, 現在學背泳.

我個仔學左差不多兩年... 唔錯, 可能我又無咩要求, 進度快慢唔係重點... 主要我想呀仔做下運動...
‹ 上一主題|下一主題