用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 HKUGA 有冇人有新消息呀?你們的新動向?
go

HKUGA 有冇人有新消息呀?你們的新動向? [複製鏈接]

HKUGA 有冇人有新消息呀?你們的新動向?

to all HKUGA waiting list parents

anyone receive letter/phone from HKUGA ?

:wave: :hammer:

Re: HKUGA 有冇人有新消息呀?

我都想知道消息,

請問有冇人寄過求情信而收到答覆呢?

????有冇人寄過求情信呢?  

唔好意思, 請問 HKUGA 是那一間學校 ? 多多指教

我仔仔都係on waiting list.

hkcwchan

HKUGA 是港大同學會小學

Do_r_me

did you write any letter to the school or call them
after that?

carltonmama

謝謝

hkcwchan

咁平靜?換個話題:

各位on waiting list 的媽咪大家分享下你們confirm了
那些學校

my son
HKUGA---on waiting list(沒考其他同類happyschool)
高主教----錄取 但沒去交留位費
st. louis---錄取 交了留位費
自行派位------星期一知

請大家分享

-----------------------------------------
仔仔說「媽咪,唔緊要啦,唔一定要好玩的學校,學到嘢
就得啦!」他好識諗,真是老懷安慰呢!

‹ 上一主題|下一主題