用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山的媽咪入嚟交流下經驗呀!
樓主: Double_A
go

馬鞍山的媽咪入嚟交流下經驗呀! [複製鏈接]

有無媽咪係會報九龍塘d幼稚園??

原帖由 kerkermui 於 10-5-27 19:13 發表

我家大公子响九龍塘讀緊N班.. 都有報其他兩間熱門嘅K1

kerkermui,
我只唸住比佢係mos康傑讀n,夠近, 之後會interview 其他九龍塘k, 你報左兩間熱門嘅K1, 都收左仔仔??

原帖由 kerkermui 於 10-5-30 17:32 發表

其實當年都係報咗康傑同呢間only

係呀~ 兩間都收咗am

kerkermui,
可不可以告訴我仔仔家下讀邊邊間?
仲有邊2間收左佢??
(其實我有少少後悔, 早知一早去kln tong報n, 唔駛而家咁煩來緊講邊間k)

原帖由 GHyiuma 於 10-6-2 13:52 發表

陳皮爸媽,

我女女讀緊康傑n班, please check PM

GHyiuma, 你好, 收到pm, thankyou, 但公司pm不到, 返屋企先reply你.

原帖由 karenkkl 於 10-6-2 17:19 發表
Hi, 我都係馬鞍山人, 仔仔係07年9月出世, 宜家讀緊康傑N班, 到9月會出九龍塘讀K1, 個人認為康傑真係一間好好既學校, 宜家真係有d唔捨得, 當初都有煩惱過讀康傑定出九龍塘讀 K1 (康傑近, 無學卷, 九龍塘出名, 有學卷, ...

哈, 上星期我同個仔去康傑做校服..佢要玩車唔捨得走.

不過康傑d老師同d書記真係好有禮貌, 又好耐性, 問咩都答得好詳細(長氣), kln tong名幼稚園(接線生)真係無得比, 又cool, 又悔氣, 問多句都唔係好想理...
‹ 上一主題|下一主題