用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 希望呢套電影(Son Rise)可以給大家少少正能量! ...
go

希望呢套電影(Son Rise)可以給大家少少正能量! [複製鏈接]

呢套電影係昨晚在收費電視的電影台(mgm)看的,睇個樣應該都有廿年歷史,係講述一個自閉症bb(2歲前)點樣係家人的共同努力下,最後變成一個正常的小孩.
我對I T無咩認識,所以提供唔到咩link比大家一click就有,但大家可以揾身邊的叻人幫手ge.
推介各位可以看下呢套戲,給自己少少正能量都好!
看後感受到要應付一個有特殊問題的小朋友,各位爸媽真的只能單靠無堅不摧的愛心,接納,和耐心,
祝 各位寶寶 健康成長!
   0    0    0    0

原帖由 小余 於 10-5-17 11:05 發表
呢套電影係昨晚在收費電視的電影台(mgm)看的,睇個樣應該都有廿年歷史,係講述一個自閉症bb(2歲前)點樣係家人的共同努力下,最後變成一個正常的小孩.
我對I T無咩認識,所以提供唔到咩link比大家一click就有,但大家可以 ...

Thanks!

thx!!!

原帖由 小余 於 10-5-17 11:05 發表
我對I T無咩認識,所以提供唔到咩link比大家一click就有,但大家可以 ...

Son-Rise: A Miracle of Love (Part 1 of 10)
http://www.youtube.com/watch?v=pugf6vVzXdQ

** continue to watch remaining parts after watching part 1

原帖由 dada5 於 10-5-18 13:12 發表
Son-Rise: A Miracle of Love (Part 1 of 10)
http://www.youtube.com/watch?v=pugf6vVzXdQ

是電視連續劇?還是電影??

thank you so much!

I glad that you bring this up here.

It is so touching that makes me cry.

有無英文字幕版 ?
‹ 上一主題|下一主題