用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 觀塘,油塘,藍田,將軍澳, 有無K1不需要面試? ...
go

觀塘,油塘,藍田,將軍澳, 有無K1不需要面試? [複製鏈接]

Anyone know if any K1 or N1 can join the school without interview?
   0    0    0    0

原帖由 cat668 於 10-5-15 03:55 發表
Anyone know if any K1 or N1 can join the school without interview?

你或者去將軍澳廣場有間 " 比諾" 問下丫..我上年去睇過環境同園長傾過下, 佢講都好像唔使INTERVIEW 只係比留位費就可以讀咁!

原帖由 garykokk 於 10-5-15 11:06 發表

你或者去將軍澳廣場有間 " 比諾" 問下丫..我上年去睇過環境同園長傾過下, 佢講都好像唔使INTERVIEW 只係比留位費就可以讀咁!

我親自聽過其他媽咪話佢個小朋友讀左一個月決定退學,
個媽咪話佢地只要有錢就會收.

個校長唔憂心, 就算您唔讀都大把人排隊.

So what happen to those BB don't perform too well in interview? my BB can't talk yet and sometime not too focus. So where are all these BB goes?
This is not fair...

係呀. 唔使 Interview, 仲有位比留位費就得. 連相都唔使比,話拎左校服先. 我都報左, 因為心急, 都係兩手準備好D.  後來因搬屋去第區無去讀.

原帖由 garykokk 於 10-5-15 11:06 發表

‹ 上一主題|下一主題