用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港兒童合唱團之中國舞蹈班分享或意見 ...
go

香港兒童合唱團之中國舞蹈班分享或意見 [複製鏈接]

香港兒童合唱團之中國舞蹈班適合男孩子嗎?
有無小朋友曾參加或現在仍學習中可與分享
或有何意見?
中國舞蹈班與兒童合唱團班是否一樣有名?
謝謝
   1    0    0    0

香港兒童合唱團之中國舞蹈班分享或意見

或有何意見?
謝謝

中國舞.. OK 啦,
我囡由初級開始跳, 現在一級, 7月升二級
男孩子???... 我囡嗰班有一個, 我估睇興趣啦, 無話適合唔適合嘅???

香兒中國舞.. 比起外面D社區中心, 我個人覺得 認真好多, 如制服都會執正, 外面D著自己衫跳都得嘅...
香兒 D家長&學生都比較認真, 學習氣氛好好多, 又有大型表現...

但 時間 & 地點 難就... 基本上無得揀
~~

原帖由 candysweet18 於 10-5-13 11:14 發表
或有何意見?
謝謝 ...

多謝晒...
小兒剛剛收咗,望佢有興趣

原帖由 mmak 於 10-5-13 23:17 發表
中國舞.. OK 啦,
我囡由初級開始跳, 現在一級, 7月升二級
男孩子???... 我囡嗰班有一個, 我估睇興趣啦, 無話適合唔適合嘅???

香兒中國舞.. 比起外面D社區中心, 我個人覺得 認真好多, 如制服都會執正, 外面D著自己衫 ...
‹ 上一主題|下一主題