用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 那間私小考到之後不用放棄津校大抽獎 ??? ...
go

那間私小考到之後不用放棄津校大抽獎 ??? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我只知禮賢小學一間﹐其他就不清楚﹐請告知。
   0    0    0    0

間間私校都得,教署只會提你,但都會俾你參加大抽獎,除非係個別私校會寫明如果考到當你註冊得就唔俾你參加大抽獎eg.高主教,另外直資都唔可以

How about Alliance in Kln Tong & Kln Tong School (Private sch) ?

聽今年d家長講培正都要簽放棄大抽獎 吾知係米呢

本人女兒就讀宣小,據知宣小同九龍塘都可以參加大抽獎,因為宣小遲放榜,教署update唔切,而且九龍塘仲要好到一早話收你,只須簽紙作實便可留位,註冊費留到大抽獎之後先收添!而培正都有聽講過由今年(2010-2011)開始唔俾參加大抽獎

Thanks for your info!

So which KG did your girl go? Is Alliance Kln Tong good? I would like to know more info. Thanks.

原帖由 haloha818 於 10-5-13 07:48 發表
本人女兒就讀宣小,據知宣小同九龍塘都可以參加大抽獎,因為宣小遲放榜,教署update唔切,而且九龍塘仲要好到一早話收你,只須簽紙作實便可留位,註冊費留到大抽獎之後先收添!而培正都有聽講過由今年(2010-2011)開始唔俾參加大抽獎 ...

How about Kau Yan?  Anyone knows?
原帖由 babyakambm 於 10-5-13 10:50 發表
Thanks for your info!

So which KG did your girl go? Is Alliance Kln Tong good? I would like to know more info. Thanks.

Babyakambm:
我兩個囡都係讀宣幼再上宣小,如果你想知我對宣小嘅意見,你可以睇我另外一個post「葵涌仁立和九龍塘宣道」
‹ 上一主題|下一主題