用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 想集齊四人攞永久八五折報荃灣樂兒嘅COURSE ...
go

想集齊四人攞永久八五折報荃灣樂兒嘅COURSE [複製鏈接]

有冇人已JOIN或將會JOIN荃灣樂兒嘅牙牙學語PLAYGROUP呀?組夠四個人可以大家都永久有八五折報COURSE,要兩個舊人加兩個新人,有興趣請PM我。
   0    0    0    0

E+欠兩個新JOIN嘅,如果將會去試堂嘅請PM我,你地仲著數,應該係一JOIN就會有八五折!我就冇啦,自己JOIN冇人介紹要俾全數……

原帖由 koyuki 於 10-5-11 01:28 發表
有冇人已JOIN或將會JOIN荃灣樂兒嘅牙牙學語PLAYGROUP呀?組夠四個人可以大家都永久有八五折報COURSE,要兩個舊人加兩個新人,有興趣請PM我。

[email protected]

原帖由 koyuki 於 10-5-12 02:13 發表
E+欠兩個新JOIN嘅,如果將會去試堂嘅請PM我,你地仲著數,應該係一JOIN就會有八五折!我就冇啦,自己JOIN冇人介紹要俾全數……

有冇人嚟緊會去試堂呀?

原帖由 Sumin 於 10-5-13 00:56 發表

回覆 4# koyuki 的文章

hi,我有興趣,不過囝囝3歲啦,相join phonicea and 國語遊班6月頭先可開始,可否幫助問一問.

想集齊四人攞永久八五折報荃灣樂兒嘅COURSE

我有興趣, 我囡囡快將3嵗, 可以參加嗎? 請給我詳細資料

可以,四個人可以報唔同班,冇關係嘅。請CHECK PM.

原帖由 garfieldmomo 於 10-5-18 21:42 發表
我有興趣, 我囡囡快將3嵗, 可以參加嗎? 請給我詳細資料

回覆 2# koyuki 的文章

hi mama 是否打電話我,最近忙搬家,請見諒,我真有興趣join.請可否在打電話比我.

上次我地唔知邊個個電話冇電講講吓斷線,哈哈,吹水唔知吹咗去邊,仲未入正題……
點呀媽媽?E+你係咪打算報?但你要問吓佢你想報嗰個CLASS係咪可以JOIN哩個優惠喎,如有需要你再CALL我啦!你可以打番我上次打俾你個手提。

原帖由 07mami 於 10-5-20 11:09 發表
hi mama 是否打電話我,最近忙搬家,請見諒,我真有興趣join.請可否在打電話比我.

sorry!!!係我個電話無電,剛剛打電話問過我要class係join唔個優惠,所以幫唔到你.sorry......
原帖由 koyuki 於 10-5-22 23:54 發表
上次我地唔知邊個個電話冇電講講吓斷線,哈哈,吹水唔知吹咗去邊,仲未入正題……
點呀媽媽?E+你係咪打算報?但你要問吓佢你想報嗰個CLASS係咪可以JOIN哩個優惠喎,如有需要你再CALL我啦!你可以打番我上次打俾你個手提。
...

唔緊要!大家都係同區住,閒日又有時間,第一次講電話已經吹咗咁耐,你有冇fb呀?我地互相add再得閒吹水過吖!出嚟tea吓都ok架! 你pm我吖。

原帖由 07mami 於 10-5-23 14:46 發表
sorry!!!係我個電話無電,剛剛打電話問過我要class係join唔個優惠,所以幫唔到你.sorry......

hi, my baby is 1 now. i would like to join the playgroup. but how much is it? pls pm me.

I want to join too.

pls check pm. thanks.

原帖由 leeleelee1207 於 10-5-27 11:10 發表
I want to join too.

原帖由 koyuki 於 10-5-28 01:56 發表

20個月b 有咩course 啱佢

你可以去佢地website睇吓或者打去問吓,我都唔清楚佢所有嘅courses資料,不過我pm咗哩個優惠嘅一d資料俾你,仲有佢地個web,你check吓啦。

原帖由 SAGO 於 10-5-31 17:29 發表

20個月b 有咩course 啱佢

原帖由 koyuki 於 10-6-1 00:35 發表
你可以去佢地website睇吓或者打去問吓,我都唔清楚佢所有嘅courses資料,不過我pm咗哩個優惠嘅一d資料俾你,仲有佢地個web,你check吓啦。

我下周一去聽講座先....再CONTACT你...CENTER話要聽講座....才可試堂......就算計埋我...還欠一個....唔知有冇人呢...

send me information please. thanks

原帖由 agneslamlam 於 10-6-1 17:51 發表
send me information please. thanks

pls send me information, my daughter 21 mths.

‹ 上一主題|下一主題