用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 British Council的暑期寫作班質數如何?
go

British Council的暑期寫作班質數如何? [複製鏈接]

請問你們的孩子參加過British Council 的暑期寫作班嗎?
我正考慮讓孩子報讀for 升P.3-P.4的中級寫作班,未知質數如何?
這課程好intensive?9 hrs in 3 days per week。
Pls. share!
   0    0    0    0

原帖由 Ansonrubby 於 10-5-8 16:17 發表
請問你們的孩子參加過British Council 的暑期寫作班嗎?
我正考慮讓孩子報讀for 升P.3-P.4的中級寫作班,未知質數如何?
這課程好intensive?9 hrs in 3 days per week。
Pls. share! ...

有冇 mami ge 小朋友 e + 讀緊呢?  边個 centre 好D?

原帖由 bbqueen 於 10-5-16 22:19 發表

有冇 mami ge 小朋友 e + 讀緊呢?  边個 centre 好D?

e 到有冇人讀过 ar?

push

9個鐘一星期返三天, 似乎太"緊密"噃!

請問有冇其他好選擇呢?
KooKuKooKu :pint:

醒目開學勳章 王國長老

記得有家長講過, 一班太多人, 唔值呢個價(我記得細個上過真係成個課室咁多人的)
你研究下啦

係!太多人,課時又長!
我仔唔制,話3hrs太悶(去年佢上過另一個B.C course, 佢較喜歡平日那些4-6人由NET教的班.)
原帖由 Charlotte_mom 於 10-5-25 10:41 發表
記得有家長講過, 一班太多人, 唔值呢個價(我記得細個上過真係成個課室咁多人的)
你研究下啦

‹ 上一主題|下一主題