用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小小莫札特定葉氏
go

小小莫札特定葉氏 [複製鏈接]

如題,請問有冇媽咪上過小小莫札嘅2歲半BB教室/葉氏嘅3歲幼兒啟蒙預備班?
邊間好D呢?
請多多指教。
   0    0    0    0

我就兩樣都未上過, 不過, 你最好都係問下呢兩間有冇你適合的時間同埋地點先. For sharing only!

原帖由 BeeBee11 於 10-5-6 11:06 發表
如題,請問有冇媽咪上過小小莫札嘅2歲半BB教室/葉氏嘅3歲幼兒啟蒙預備班?
邊間好D呢?
請多多指教。
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

時間同地點兩間都ok.  所以睇吓其他媽咪嘅睇法。Thank you.

My boy (born in March 2007) has been attending 葉氏嘅3歲幼兒啟蒙預備班 since 13 April. So far, he has learnt to sing 4 English songs, hand signs (do re mi fa so la ti do), notes and their values (crochet and minim), and treble clef notes (Middle C, D, and E).

原帖由 BeeBee11 於 10-5-6 11:06 發表
邊間好D呢?
請多多指教。

葉氏教師有教樂理、音楽修養(音楽家)、紀律 。教師很細心,小朋友十分開心。
‹ 上一主題|下一主題