用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

張枱係點樣0家? 我唔係寰宇會員, 但好想八卦下知道...因為我覺得哩套fun with words 有埋聲音, 都唔錯, 想買返。fwd 個e-mail 比我可以嗎? [email protected]

原帖由 rain621 於 10-5-12 15:07 發表

Please check emai. Thanks.

見到喇~ 斜斜地架喎!

如果唔想要張枱, 唔知可唔可以要其他野呢! 因為張枱阻地方, 我BB其實得六個月咋, 張枱都唔岩用, 但又想UPGRADE, 知唔知可唔可以要其他野?

原帖由 shkln 於 10-5-15 22:15 發表
好過舊版好多,四份卡及四本書都可以點讀,又可錄音。

依家每本書幾多頁呀? 操作簡單嗎? 支筆感應得好唔好?

同埋想問下, 這套互動版FUN WITH WORDS 會唔會似電子書呢? 兩者都係用筆感應然後發聲, FUN WITH WORDS 仲有埋提問, 功能會唔會比電子書仲好用?

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

story book 係唔係就係佢個 4 本呀?

有無睇其他書架?

咁舊野係咪即係好難搞?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁呀? 仲諗緊買唔買好!

原帖由 Jeco 於 10-5-24 14:52 發表
哈! 顧問都好細心..頭先專登打比我問我有無問題..仲教左我點整...今晚再試過! ^-^ 研究唔識用先再搵佢教! :p

咁支筆係咪一定要連埋個 speaker 先可以發聲架? 係咪真係好難set 呀?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁?

我仲諗緊買唔買好........... (好擔心張枱阻地方比老公鬧, 又驚貨送到時老公ee 哦哦話我好買)
‹ 上一主題|下一主題