用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇小朋友係德福讀緊E-nopi
go

有冇小朋友係德福讀緊E-nopi

剛在德福報了五月份E-nopi Maths,請問有冇小朋友都讀緊?
老師如何?小朋友有冇進步?
我上星期在center見到個位老師就好有心機,嗰小朋友又好開心。
可否分享吓?
謝謝!

想問 E-nopi是什麼來的 ?

之前有mami post個呢間ctr ke ms 麻麻 我都冇報lu
原帖由 Pelt 於 10-4-29 08:59 發表
之前上過, 我覺得麻麻地

Dear Pelt & Shin Teresa,

死囉,我仲報咗tim, 嗰日打咗去太子問,唔太鐘意佢地group埋唔同age一齊,又用中文,嗰日又冇時間比我試堂。我就走咗去德福。我嗰日都見只得2個學生,但佢解析星期日上午會多D人,下午一般少人D。
但見嗰Miss好有心機教另一個小朋友,上堂氣氛輕鬆,嗰小朋友又好enjoy咁。
呢嗰星期五係第一堂,希望ok啦。
如有其他媽咪嘅小朋友係呢間center讀緊,請分享吓!Thank you.

朋友介紹。佢個仔讀過晒公文,珠心算等,佢話E-nopi最好。詳情請上佢地網頁睇。
Thanks.

原帖由 irisleung7 於 10-4-29 02:01 發表
想問 E-nopi是什麼來的 ?

Any more updated comments for E-nopi centre in Telford Bldg.? I've arranged a 試堂 for my daughter on this Sat.