用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 其實約克算唔算係一間好既幼稚園?
樓主: popcorn11202001
go

其實約克算唔算係一間好既幼稚園? [複製鏈接]

RE:jswailam:多謝你寶貴既意見,其實計落呢個價錢我讀到迦南全日制啦...不過聽落york程度好似高d,所以先15,16...

re carman:thx~咁你bb而家係york讀緊?

我個囡會係今年9月返 YORK a.m. 主流班, 而家係另一間幼稚園讀緊N班.

原帖由 popcorn11202001 於 10-5-5 11:04 發表
RE:jswailam:多謝你寶貴既意見,其實計落呢個價錢我讀到迦南全日制啦...不過聽落york程度好似高d,所以先15,16...

re carman:thx~咁你bb而家係york讀緊?

Hi Carman1112,
如果YORK通知收你小朋友國際班;您仲會唔會轉啊?因為若致電給學校佢哋或會覺得您有誠意及很重視小朋友;可能會加分呢?
我就有keep住打電話去;起碼知道會chance高一點;因為他們始終有摷出小朋友的file而加深印象先。

大家一齊努力加油!

Miuccia224

原帖由 Carman1112 於 10-5-6 00:22 發表
我個囡會係今年9月返 YORK a.m. 主流班, 而家係另一間幼稚園讀緊N班.

請問你地講既學費係n定k班?
我睇幼稚園概覽只係2xxx一個月咋喎...

我唔會打電話啦!隨遇而安啦!如果國際班am 收我都會讀, 唔收咪讀返主流班囉!係咪國際班對我來說不太重要, 重要既係am班, 如果俾國際班既pm我都無用。

原帖由 Miuccia224 於 10-5-7 02:02 發表
Hi Carman1112,
如果YORK通知收你小朋友國際班;您仲會唔會轉啊?因為若致電給學校佢哋或會覺得您有誠意及很重視小朋友;可能會加分呢?
我就有keep住打電話去;起碼知道會chance高一點;因為他們始終有摷出小朋友的file而加深印 ...

我地係講緊K1

原帖由 ho_yan2406 於 10-5-9 22:45 發表
請問你地講既學費係n定k班?
我睇幼稚園概覽只係2xxx一個月咋喎...

咁即係幼稚園概覽入面d資料係錯...咁點先可以知d幼稚園學費呀?

‹ 上一主題|下一主題