用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有聖公會幼稚園的家長嗎?
go

有聖公會幼稚園的家長嗎?

小兒下年考K1..
我希望小兒可以從小在基督教學校長大..
也知道聖公會幼稚園的派位不錯..
(我希望他可入st. paul boys)
聖公會幼稚園好嗎?
我是小學教師,也問過我校長的意見
她說聖公會幼稚園是一所好幼稚園,但英文程度比較淺
是嗎? thanks.

SKH 競爭非常激烈。因為會自己出去再學英文,小朋友英文程度大多是非常好。

多謝你的答覆 =)
我家住將軍澳, 看到學校的網頁知道校巴路線只受惠予港島區小朋友, 哪九龍及新界區的小朋友怎麼辦??

原帖由 kfy 於 10-4-22 10:13 發表
SKH 競爭非常激烈。因為會自己出去再學英文,小朋友英文程度大多是非常好。

原帖由 mclook 於 10-4-22 13:04 發表
多謝你的答覆 =)
我家住將軍澳, 看到學校的網頁知道校巴路線只受惠予港島區小朋友, 哪九龍及新界區的小朋友怎麼辦??

住九龍及新界區的小朋友都是自己家人或工人接送的.

我仔仔今年會讀聖公會, 交通真係好唔放便, 搵唔到校車, 坐地鐵又行好遠, 都幾吊腳,只 好自己開車接送, 但為咗仔仔未來, 辛苦d都要啦 ! (我都係想入st.paul boy)

原帖由 cath 於 10-4-22 13:37 發表

住九龍及新界區的小朋友都是自己家人或工人接送的.

Hi all,
I'm also the one who want my kid to study in SKH or SKH (Mt Butler) . Can u share the interview contents with me? Thx a lot!

醒目開學勳章

Gigi812,

你會唔會搬去香港區住呀?

有冇人知呢間學校係唔係好嚴? k2開始係唔係要開始默書? 唔該晒

我都有諗過搬, 但老公想到小學先, 如果入到ST.PAUL BOY或其它灣仔到中西區既小學,就會搬, 但如果到時到9龍區小學, 就唔想又搬返9龍, 所以都係等到小學先搬.

原帖由 Karie 於 10-4-26 11:44 發表
Gigi812,

你會唔會搬去香港區住呀?

其實都好睇當日考你個老師, 佢一個感覺好重要, 老實講, 當日仔仔表示, 並唔係答晒所有問題, 但我留意到一樣野, 佢地好重視家長, 不是講身家, 唔係講住邊度. 因老師問我的問題, 同我自已做咗D工課比老師睇, 老師個表情, 十分驚訝, 到而家我都好記得個表情, 可能佢要係會花時間和心機比小朋友既家長啦 ! 我估下咋, 佢IN咗我地差不多10分鐘, 問我小朋友個優點和缺點, 學校中意小朋友有紀律, 有發指令比仔仔, 這點仔仔做到, 但分顏色分錯咗, 拼圖做到, 答3條問題, 有答但眼無望老師. 補充一點, 我好早拿面見証, 我早上7點就去學校排啦, 希望幫到你地啦 !!

原帖由 LittlePanda101 於 10-4-26 00:02 發表
Hi all,
I'm also the one who want my kid to study in SKH or SKH (Mt Butler) . Can u share the interview contents with me? Thx a lot!

gigi812, thanks for your sharing.

SKH is my dream school because of it's teaching environment + relax teaching style + is a Christian school. My girl answer all questions and did all the teacher requested her to do during the interview, with a nice smile and polite, still she hasn't been accepted. Therefore, agreed that they might also consider "parent" as well...

原帖由 gigi812 於 10-4-27 00:19 發表
其實都好睇當日考你個老師, 佢一個感覺好重要, 老實講, 當日仔仔表示, 並唔係答晒所有問題, 但我留意到一樣野, 佢地好重視家長, 不是講身家, 唔係講住邊度. 因老師問我的問題, 同我自已做咗D工課比老師睇, 老師個表 ...

Hi gigi812,
Thx for your sharing. Can u tell me more about your preparation? If u don't want to disclose it, would u mind to send me a PM? Thx a lot!

原帖由 gigi812 於 10-4-27 00:19 發表
其實都好睇當日考你個老師, 佢一個感覺好重要, 老實講, 當日仔仔表示, 並唔係答晒所有問題, 但我留意到一樣野, 佢地好重視家長, 不是講身家, 唔係講住邊度. 因老師問我的問題, 同我自已做咗D工課比老師睇, 老師個表 ...

Hi LittlePanda,

沒有問題, 我PM比你. 不過要比D時間我.

我上年都好似你地咁, 不繼搵資料, 但堅公會資料好少, 可能聖公會既家長, 大多都是專業人事, 無時間上來傾, 我不是專業人事, 時間多些, 有空我都會答你地INTERVIEW既問題, 其它有關學校教學情度, 你地自已上學網啦, 學校有寫咗每個星期教咩內容. 深淺不家要求不同, 不過學校放學有英文興趣班, 放學上補習, 自願性的.
大家都是做媽媽, 我上年都感受到, 這種考學校既壓力, 比自己見工重大壓力.  所以我都好願意分享一下, 今年停1年, 出年到細女又泥過.   

原帖由 LittlePanda101 於 10-4-27 09:34 發表
Hi gigi812,
Thx for your sharing. Can u tell me more about your preparation? If u don't want to disclose it, would u mind to send me a PM? Thx a lot!

Hi gigi812,

Thx! It is not urgent and u can tell me when u are free. Besides my son, i also need to apply kinder for my daughter next year .

Hope that both of us will have GOOD LUCK!

原帖由 gigi812 於 10-4-27 11:10 發表
Hi LittlePanda,

沒有問題, 我PM比你. 不過要比D時間我.

我上年都好似你地咁, 不繼搵資料, 但堅公會資料好少, 可能聖公會既家長, 大多都是專業人事, 無時間上來傾, 我不是專業人事, 時間多些, 有空我都會答你地INT ...

Dear gigi812, would you please also PM me what preparation you've done for the interview?  I'll apply for SKH next year.  My son will be studying in Lingnan PN class in coming August ... many parents said it is good in discipline training but not very academic.  Which school does your kid attend for PN?  Do you think SKH takes that into consideration?  Many thanks,

Dear gigi812,

Can you also PM me the preparation info as well?  Thanks a million   

Same as fatman123, my son will be in Lingnan PN class in coming November (mine is a 08Oct boy).

傳咗啦 !

原帖由 LittlePanda101 於 10-4-28 00:01 發表
Hi gigi812,

Thx! It is not urgent and u can tell me when u are free. Besides my son, i also need to apply kinder for my daughter next year .

Hope that both of us will have GOOD LUCK!:h ...

sent out

原帖由 Bingb 於 10-4-28 13:43 發表
Dear Gigi812,

Could you please also pm the info to me? I would like to apply SKH this year for my daughter.  I heard that the school prefer big B, old students, referral, do you think so?

Many than ...