用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 想問德望好唔好?
go

想問德望好唔好? [複製鏈接]

想問德望好唔好?聽朋友講德望轉值資之後唔係甘好。係唔係真伽?佢每個月學费幾錢?有無其他费用?
   0    0    0    0

原帖由 dodomommy 於 10-4-20 18:55 發表
想問德望好唔好?聽朋友講德望轉值資之後唔係甘好。係唔係真伽?佢每個月學费幾錢?有無其他费用?

德望系私校,會轉直資嘛?

好, 但都好貴!!!

吓...係3000-4000...

lpcjoe, 你張bb相笑c人,好cute!

根據中學概覽, 2009/10學費:
中一至中三:35000/yr
中四至中五: 45000/yr
中六至中七: 50000/yr

一闊三大, 除非鐵飯碗, 否則負擔不輕, 不是一兩年,要計下數先得.

原帖由 lpcjoe 於 10-6-3 03:10 發表
$4000只係學費,仲有車費(唔就腳),仲未計其他課餘興趣...

而且仲係45人一班,值不值得都要想想。另外,校車好像也有問題,時間不配上課時間,很多家長在它的專頁都有討論,可以看看。

原帖由 dogmonkey 於 10-6-3 09:16 發表
lpcjoe, 你張bb相笑c人,好cute!

根據中學概覽, 2009/10學費:
中一至中三:35000/yr
中四至中五: 45000/yr
中六至中七: 50000/yr

一闊三大, 除非鐵飯碗, 否則負擔不輕, 不是一兩年,要計下數先得.

...
學費好貴呀

中學比較好,中英數係小斑教學,約20人一班。

The academic standard is very good. If you enjoyed the ECA, there are lots of choice. But you need to work hard on it. You will love the enviroment. I am sure it is a great school. If I have  a daughter, I will definitely wanted  her to go. (Be honest, I am an old girl)quiet a

回覆 4# VKwan 的文章

原帖由 goodmama2003 於 10-4-20 22:51 發表
[quote]原帖由 dodomommy 於 10-4-20 18:55 發表
想問德望好唔好?聽朋友講德望轉值資之後唔係甘好。係唔係真伽?佢每個月學费幾錢?有無其他费用? [/quote\

德望好 ...

嘩, 超貴, 仲未計食飯, 答車, 同課外活動同雜費喎...
計計埋埋咪成7-8千一個月

Dear all,

I'm a P.1 parents.  School fee is HK$3,731.00 and it's very reasonable for private school.

School bus is ok.  No need to walk all those steps and the last one leaving.  Price almost same as many schools.
But I drive my daughter to school as I love to do this.

Lunch - every school the same but GH have their own Kitchen for lunch.  So it's very good and warm food.  I really like it.

My daughter like GH so much and enjoy her school life.

parentslove

Sorry, books are very expensive but worth.

德望小學還可以, 但中學就普通, 成績品行不太好, 會考成績亦不太好... 課外活動就不俗

唔係啊,中學都唔錯架,只不過A班同F班嘅分別會大啲,可能有啲唔好嘅學生比咗人一個咁嘅印象。例如今年第五屆中國中學生作文大賽,全國最多獎嘅就係德望一個中二學生la。

‹ 上一主題|下一主題