用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宏福幼稚園 國際下午班收到信未?
go

國際下午班收到信未? [複製鏈接]

有無家長收到國際下午班的信?
   0    0    0    0

你in 成點 ?
原帖由 wendychiu301 於 10-4-19 19:57 發表
有無家長收到國際下午班的信?

原帖由 kmmum 於 10-4-26 13:21 發表
你in 成點 ?

我in得幾好,佢唱歌又跟動作,老師叫佢俾野又肯,仲識講yellow,green,blue,red...我見老師俾好多1分,我估ok既,不過victoria 8/5先in,如果宏福肯俾佢am班,我可能選宏福。

你bb 好叻 !!. 細我囡囡兩個月, 乜都識講.
我囡囡什麼都唔識講.
果日, 有幾多人interview?
你快d 寫request letter 轉am
我識有媽咪. give up am class ,所以 am 一定有位放出來.

原帖由 wendychiu301 於 10-4-26 13:48 發表

我in得幾好,佢唱歌又跟動作,老師叫佢俾野又肯,仲識講yellow,green,blue,red...我見老師俾好多1分,我估ok既,不過victoria 8/5先in,如果宏福肯俾佢am班,我可能選宏福。 ...

原帖由 kmmum 於 10-4-26 16:34 發表
你bb 好叻 !!. 細我囡囡兩個月, 乜都識講.
我囡囡什麼都唔識講.
果日, 有幾多人interview?
你快d 寫request letter 轉am
我識有媽咪. give up am class ,所以 am 一定有位放出來.

...

我今日問過門口詢問處職員,佢話兩星期內有結果,那時才可以轉am。victoria又要5月底先有結果,本來我係鍾意victoria,不過k1又會報其他,不如pn俾佢近近地仲開心。

原帖由 wendychiu301 於 10-4-26 20:23 發表

我今日問過門口詢問處職員,佢話兩星期內有結果,那時才可以轉am。victoria又要5月底先有結果,本來我係鍾意victoria,不過k1又會報其他,不如pn俾佢近近地仲開心。 ...

Any news from Tivoli?

原帖由 mianyang_99 於 10-5-6 10:28 發表

Any news from Tivoli?

我忍唔住去問,佢本來收左pm,但是我話想讀am,佢就將bb個file寫waiting am,唔知如果am無位當唔當收pm呢。

你寫求情信request am class. 果陣,金巴倫迦南, 我有寫request letter. 佢俾我轉am.
不過, 決定左宏福. 便放棄.
‹ 上一主題|下一主題